Καλό το κλίμα στην Δόξα Δράμας | Συγκέντρωση και Προσοχή για το αυριανό παιχνίδι ζήτησε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης (Δηλώσεις – Βίντεο)

Η κάμερα της Dramasport  βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρου του Νικοτσάρα  εκεί που προπονείται η Δόξα Δράμας. Μετά τα καλά αποτελέσματα της Δόξας υπάρχει καλό κλίμα και αισιοδοξία στην ομάδα όμως και αρκετή σοβαρότητα.

Στην Dramasport μίλησε ο Πέτρος Μαρινάκης, στενός συνεργάτης του Θανάση Κολιτσιδάκη και βοηθός προπονητή της ομάδας και ο παίκτης της Δόξας Δράμας Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Πέτρος Μαρινάκης :

Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν ξέραμε πως θα είναι ομάδες μετά την μεγάλη διακοπή που υπήρχε λόγο Κορωνοϊου. Κάποιες ομάδες είδαμε ότι δεν  ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα όπως και η Δόξα. Στην πορεία όμως είδαμε η ομάδα βρίκε τα πατήματα της και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε

Για τους στόχους της ομάδας

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν λέει μεγάλα λόγια και μου αρέσει η δουλειά μέσα στο γήπεδο και η  βελτίωση μέρα με την μέρα της ομάδας. Βρισκόμαστε αρκετές ώρες στο γήπεδο καθημερινά και αυτό που λέω είναι : «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη», στο ποδόσφαιρο μαχόμαστε όλοι για την νίκη δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια όμως στο μπορεί.

Για το βάθος στο ροστερ:

Έχουμε ένα ροστερ με 30 ποδοσφαιριστές και ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, δεν πρέπει να νομίζει κανείς ότι έχει εξασφαλίσει την φανέλα του βασικού και να την παίρνει στο σπίτι μαζί του, όμως αντίθετα υπολογίζουμε κάθε παίκτη που είναι αυτή την στιγμή στο ροστερ της ομάδας. Όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν και είναι κάτι ωραίο για μια ομάδα να υπάρχει ανταγωνισμός και να ξέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής τον ρόλο του.

Για το ερχόμενο παιχνίδι της Δόξας με τον Καραϊσκάκη

Για έμενα  όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και χρήσουν της ίδιας προσοχής, είναι μια δύσκολη κατηγορία και όλες οι ομάδες διαθέτουν ποιότητα. Θεωρώ ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ότι είναι τελικός, εμείς πρέπει να παίζουμε το ποδόσφαιρο που διδάσκουμε εδώ στις προπονήσεις και μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.

Λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή  προπόνηση ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είπε τα εξής στους ποδοσφαιριστές :

Καταφέραμε και πετύχαμε προχθές μια μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού, πρέπει τις χαρές και τις γιορτές να τις αφήσουμε στην άκρη και να τις ξεχάσουμε καθώς δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε τίποτα περισσότερο και διαφορετικό από το επόμενο παιχνίδι. Όσοι φοράτε αυτή την φανέλα είστε εδώ γιατί το αξίζετε και έχω ίδιες απαιτήσεις από όλους από τον πιο μεγάλο μέχρι και τον πιο μικρό, καθώς από την στιγμή που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πρέπει να είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί. Αν παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε την Τετάρτη δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο στην κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *