ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ, 4-0 ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ

Ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλε η Δόξα Δράμας, στη σημερινή “πρόβα” με τον Ορφέα Ξάνθης, κερδίζοντας 4-0 στο γήπεδο Νικοτσάρα.

Οι “Μαυραετοί” ήταν εύστοχοι και αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός λόγω και των αρκετών αλλαγών, σημειώνοντας ακόμα ένα τέρμα στο φινάλε.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη δε κινδύνεψε από τους Θρακιώτες (περσινοί πρωταθλητές στον 1ο όμιλο Γ΄ Εθνικής, είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή SL2, αφού τερμάτισαν σε θέση ανόδου στα μπαράζ), με εξαίρεση δυο μακρινά σουτ στο δεύτερο μέρος που πέρασαν άουτ, ενώ η Δόξα είχε φάσεις και για άλλα τέρματα.

Αυτό ήταν το 17ο τεστ της προετοιμασίας της Δόξας, αλλά σίγουρα όχι το τελευταίο.

Το σκορ άνοιξε στο 6΄ ο Χρήστος Ελέζι με σουτ, ενώ στο 15΄ ο ίδιος “σέρβιρε” την ασίστ στον Βασίλη Παπαδόπουλο, που πέτυχε το 2-0.

Η Δόξα είχε καλό ρυθμό, ενέργεια και διάθεση (ειδικά μετά τη χθεσινή δικαστική “νίκη”, που ανέβασε εύλογα την ψυχολογία), φτάνοντας στο 3-0 στο 39΄, ξανά με τον αρχηγό, Β. Παπαδόπουλο.

Το τελικό 4-0 για την ομάδα μας διαμόρφωσε στο 91΄ με κεφαλιά ο Στέφανος Ρούτσης, μετά από σέντρα του Άρη Ιορδανίδη.

Η ομάδα μας δημιούργησε φάσεις στο πρώτο μέρος, κυρίως με Αποστολίδη, Ελέζι και Β. Παπαδόπουλο, ενώ ο τελευταίος απείλησε και στο δεύτερο “μισό”.

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΚΑΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ”

Μετά το φιλικό, ο τεχνικός των “Μαυραετών”, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε: “Είχαμε καλό ρυθμό επιθετικά, καλή εικόνα, ειδικά στο πρώτο μέρος, όταν πετύχαμε τρία γκολ και δημιουργήσαμε φάσεις για περισσότερα. Επιλέξαμε κάθετο παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι και με ικανοποιεί, βγήκαν συνεργασίες και ευκαιρίες. Ήμασταν παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, ενώ δε κινδυνέψαμε. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές έριξαν το ρυθμό. Σκεφτόμαστε τη διεξαγωγή ενός ή δυο φιλικών ακόμα, αλλά δεν κλείστηκε κάτι, αφού πρέπει να ξεκαθαρίσει πότε ξεκινά το πρωτάθλημα”.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Πανουργιάς, Καλλίδης, Γιαννούσης, Πετρίδης, Καραγιάννης, Μπαβέλης, Παπαϊωάννου, Αποστολίδης, Ελέζι, Β. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν από το 46΄ και οι Συλλέκτης, Τάσιος, Μουτζούρης, Κοντογιαννόπουλος, Ρούτσης. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν και οι Ιορδανίδης, Κυριακίδης, Χατζηκυριάκου, Στ. Θεοδοσιάδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μανιάς, Κριεζής, Βουλγαρίδης, Κόντο Αχμέτ, Κατρανίτσας, Κουκουρίγκος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Τολμίδης, Μελισσόπουλος, Πασχαλάκης. Έπαιξαν και οι Τσίμπλας και Γιαννακός.

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας

***Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης μην τα χάσετε αποκλειστικά απο την Dramasport

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *