Θανάσης Κολιτσιδάκης: Πάμε με μόνο στόχο την νίκη με Παναχαϊκή

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε στην Dramasport για το αυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, που δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το θετικό αποτέλεσμα και τον στόχο να χτίσει η Δόξα απο εδώ και πέρα σερί νικών ώστε να τονωθεί και η ψυχολογία των Ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχει ποιότητα στο παιχνίδι της, με καλές μονάδες. Προέρχεται από ένα ατυχές αποτέλεσμα, εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στην ιστορική μας έδρα με στόχο να χτίσουμε σερί ώστε να αποκτήσουμε και ψυχολογία στο παιχνίδι μας. Εμείς προερχόμαστε από δύο καλά παιχνίδια το ένα με τα Χανιά και το άλλο με τον ΟΦ Ιεράπετρας που φτάσαμε και στην πρώτη μας νίκη.

Για τις απουσίες της Δόξας δήλωσε :

Υπάρχουν οι τρείς απουσίες των παικτών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω Κορωνοϊου που είναι οι: Χάμοντ, Άντερσον και Μπελεβώνης από εκεί και πέρα είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και επιλέξαμε την καλύτερη δυνατή 20αδα και πάμε με μονό στόχο την νίκη.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή της Δόξας :

Ηλιάδης, Στεφανάκος,  Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κουτσιανικούλης, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριας, Παπαργυρίου, Κουκόλης,  Σαμπανίδης, Παρασκευάς,  Παπαιωάννου, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιακλίγια, , Αγγελόπουλος, Μενσά, Βάντερσον, Μπαράνκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *