“ΕΦΥΓΕ” Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΟΪΝΤΑΡΗΣ, ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στη θλίψη βυθίστηκε η μεγάλη “οικογένεια” της Δόξας Δράμας στην είδηση οτι “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών (γεννηθείς το 1928) ο θρυλικός παλαίμαχός μας, Παύλος Μποϊντάρης, που αφήνει πιο φτωχή την αθλητική κοινωνία της πόλης. 

Εμβληματικός τερματοφύλακας των “Μαυραετών” τη δεκαετία του ΄50, έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο περήφανο και γεμάτο διακρίσεις “βιβλίο” της ιστορίας της Δόξας, παίρνοντας μέρος σε δυο από τους τρεις τελικούς Κυπέλλου που έπαιξε η ομάδα μας, το 1954 και το 1959.

Ένας παίκτης με ανεκτίμητη προσφορά, που άφησε παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, εδραίωσε την ομάδα μας στις καλύτερες της χώρας και αποτελεί σημείο αναφοράς για αρκετές δεκαετίες.

Ένας μεγάλος Δοξαίος και μια προσωπικότητα που συνέβαλε καταλυτικά στη διάδοση της ιδέας της Δόξας στο πανελλήνιο και όχι μόνο, δημιουργώντας νέες γενιές φιλάθλων.

Ο Παύλος Μποϊντάρης, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφερε το προσωνύμιο “Ο Δράκος του Καραϊσκάκη”, μετά από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας αποχαιρετά με συγκίνηση έναν αείμνηστο αθλητή και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

“Καλό ταξίδι” και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *