Εποχή Τάσου Στράντζαλη στην Δόξα Δράμας – Όλα τα δεδομένα για την επόμενη μέρα

Σήμερα στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση ο πρώην πρόεδρος της Δόξας Τάσος Καραγιαννίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του. Μετά από αυτά τα γεγονότα νέος πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τάσος Στράντζαλης, κάτι που εμείς πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει.

Η νέα διοίκηση έχει πλάνο βιωσιμότητας, έχει έμπειρους και ικανούς ανθρώπους με όραμα που μπορούν να τρέξουν την ομάδα. Ο Τάσος Στράντζαλης και οι συνεργάτες του έχουν εντολή από τους μετόχους για 3 χρόνια να διαχειριστούν την ομάδα για να κάνουν την δική τους Δόξα από τα Παλιά.

Την τελευταία στιγμή έκανε την εμφάνιση της μια εταιρία από τον Πειραιά που ενδέχεται να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ 500.000 και να αγοράσει τiς μετοχές της ομάδας. Σήμερα στην Γενική Συνέλευση η πλευρά της Πειραϊκής εταιρείας εκπροσωπήθηκε από ορκωτό λογιστή που πήρε κάποια οικονομικά δεδομένα και έχει πάρει χρόνο μέχρι την Τρίτη το βράδυ για να απαντήσει, αλλιώς ξεκινάει η εποχή Στράντζαλη.

Όσον αφορά για το θέμα του προπονητή είχε ακουστεί το όνομα του Θόδωρου Παχατουρίδη, με τις συζητήσεις να ήταν προχωρημένες. Όμως λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να έρθει στην Δράμα.

 Κοντά σε Μάκη Κατσαβάκη η μεριά του Τάσου Στράντζαλη  :

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα αντανακλαστικά της διοίκησης του Τάσου Στράντζαλη ήταν άμεσα και έγινε το Σάββατο ραντεβού με τον έμπειρο τεχνικό Μάκη Κατσαβάκη για την επιστροφή του στην ομάδα. Οι δύο πλευρές είχαν ραντεβού και ανάλυσε ο Τάσος Στράντζαλης το πλάνο της ομάδας και αν η Υπεύθυνη Θέση (η μεριά Στράντζαλη) αναλάβει την ομάδα πολύ πιθανόν να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Η νέα Δόξα θα βασίζεται κυρίως σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Δράμα, όπως επίσης και με κάποιους έμπειρους ώστε να γίνει μια καλή μετάβαση, μέχρι που η ομάδα να έχει παίκτες από τα σπλάχνα της.

Αγώνα δρόμου φαίνεται ότι θα κάνει η νέα διοίκηση της ομάδας μέχρι τις 15 Ιουλίου, με τα περισσότερα από τα προαπαιτούμενα της πολιτείας να τα έχει «κλείσει» η νέα διοίκηση και να μένει η υλοποίηση τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *