Εκδικάστηκε η προσφυγή του Βουγιακλίγια

Μπάχαλο με το ΑΦΜ του Σρτζαν Βουγιακλίγια στην εκδίκαση της προσφυγής του κατά της Δόξας Δράμας.

Ο Σρτζαν Βουγιάκλιγια είχε σύντομο πέρασμα από τη Δόξα Δράμας, αφού αποχώρησε μέσω προσφυγής. Αυτή εκδικάστηκε τη Δευτέρα (22/03) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ και όσα αναφέρθηκαν ενώπιον της ΠΑΕ εκθέτουν τη διοίκηση των Ασπρόμαυρων. Δεν είναι σύνηθες, άλλωστε, μία Α.Ε. να υποστηρίζει ότι ο εργαζόμενος δεν φρόντισε για την έκδοση ΑΦΜ και την ίδια στιγμή αυτό να εμφανίζεται πάνω στο συμβόλαιο!

Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση της προσφυγής του Σέρβου και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Η δικηγόρος του Βουγιάκλιγια, Άννα Νικολούση ανέφερε αρχικά ότι στον ποδοσφαιριστή οφείλονται μισθοί και δόσεις, δεν του καταβλήθηκε ποτέ το επίδομα ειδικού σκοπού και ήταν ανασφάλιστος. Η νομικός της ΠΑΕ, Δόξα Τσαγκαράκη απάντησε: «Η μη υπαγωγή του στην ΕΡΓΑΝΗ δεν ήταν υπαιτιότητα της ΠΑΕ. Έπρεπε να γίνει αυτοπρόσωπη παρουσία του ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν στάθηκε εφικτή παρότι προσπαθήσαμε επανειλημμένως.

Ο εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ στην επιτροπή, Θανάσης Μακρυνιώτης αναρωτήθηκε πώς ο ποδοσφαιριστής έβγαλε άδεια παραμονής και εργασίας χωρίς να έχει ΑΦΜ, αλλά απάντηση δεν πήρε. Τελικά, αυτό αναγραφόταν πάνω στο συμβόλαιό του, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Ταλαιπωρούμαστε με υποθέσεις και κάποιοι δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα των πραγμάτων», είπε ο Μακρυνιώτης και συνέχισε: «Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε, πληρώθηκε, του έγιναν κρατήσεις… Για να γίνει αυτό πρέπει να έχει άδεια παραμονής. Δεν μερίμνησε η ΠΑΕ να τον πάρει από το χέρι και να του βγάλει ΑΦΜ; Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει ΑΦΜ»!

Η Τσαγκαράκη απάντησε φανερά αμήχανη ότι αυτή την πληροφόρηση είχε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ανέφερε ότι θα ζητήσει σχετικές διευκρινίσεις από τη διοίκηση…

Πηγή: FL News

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *