Δόξα – Ιεράπετρα 2-1 : Πολύτιμη νίκη για τους Μαυραετούς

Μια πολύ σημαντική νίκη που την ανεβάζει στους 20 βαθμούς και την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις πέτυχε η Δόξα πριν από λίγο. 

Οι μαυραετοί κέρδισαν με σκορ 2-1 την αξιόμαχη ομάδα της Ιεράπετρας και μπαίνουν στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου με ανεβασμένη ψυχολογία.

Το φιλμ του αγώνα

Η ομάδα της Ιεράπετρας μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 4′ είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Κούστα να προηγηθεί στο σκορ. 

Η Δόξα βρήκε τα πατήματα της μετά το 15′ και κατάφερε στο 24′ με πολύ ωραίο σουτ του φορμαρισμένου Δημήτρη Μαυρία να προηγηθεί στο σκορ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους έχοντας ο όμως μια ανούσια υπέροχη χωρίς ευκαιρίες. 

Στο β μέρος η Δόξα μπήκε δυνατά στο ματς και μετά την κλασσική ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη, βρήκε δίχτυα με το γκολ του Βάντερσον στο 52′.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των παικτών της Δόξας και κατάφεραν με γκολ του Ντάλα να ξαναμπούν στο ματς.

Παρά το άγχος των τελευταίων λεπτών και τις δύο καλές ευκαιρίες με Κούστα και Ντάλα η Δόξα κράτησε μέχρι το τέλος το πολύτιμο τρίποντο.

Φάσεις του αγώνα :

2′ Μια κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα θα περάσει δεξιά από το δοκάρι του Στεφανάκου.

5′ Μετά από λάθος του Χάμοντ, ο Κούστα βγήκε τετ-α-τετ με τον Στεφανάκο, αλλά αστόχησε.

12′ Ένα φάουλ του Χιτζίδη από τα 30 μέτρα, ψηλά αουτ.

24′ ΓΚΟΛ! 1-0 η Δόξα με τον Μαυριά να εκτελεί τον Αθανασόπουλο από τα 25 μέτρα, με ένα φοβερό πλασέ στην κάτω δεξιά γωνία!

35′ Αναγκαστική αλλαγή για την Δόξα, στην θέση του Χάμοντ θα περάσει ο Φυτόπουλος. 36′ Ο Μπαράνκο κατάφερε μέσα από δύο αντιπάλους να κατεβάσει την μπάλα με έναν ακροβατικό τρόπο, αλλά το σουτ του ήταν εκτός ισορροπίας και κατέληξε ψηλά άουτ.

36’ Ο Μπαράνκο κατάφερε μέσα από δύο αντιπάλους να κατεβάσει την μπάλα με έναν ακροβατικό τρόπο, αλλά ήταν εκτός ισορροπίας και το σουτ του κατέληξε ψηλά άουτ.

47′ Ευκαιρία με το καλημέρα για τους Μαυραετούς με τον Κουτσιανικούλη να μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του να μην είναι καλό και να περνάει άουτ.

52′ ΓΚΟΛ! 2-0 η Δόξα, ο Μαυριάς έβγαλε μία συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαράνκο δεν κατάφερε να τελειώσει, η μπάλα έφτασε στον Βάντερσον ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για τους Μαυραετούς!

66′ Αδράνεια στην άμυνα της Δόξας και κακή εκτίμηση από τον Στεφανάκο, παραλίγο το 2-1 από τον Αρσενίδη.

70′ ΓΚΟΛ! 2-1 μειώνει ο ΟΦΙ με τον Ντάλα να πέρνει μια ωραία κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, έπειτα από σέντρα του Βογιατζή από τα δεξιά!

79′ Ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Βογιατζή για τους φιλοξενούμενους, ψηλά άουτ.

86′ Ωραία σέντρα από τον Μενσά, κεφαλιά του Μαυριά, μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασόπουλος.

93′ Τρομερή επέμβαση του Στεφανάκου, κρατάει το 2-1.

Δοξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1 (Μαυριάς 24′ – Βάντερσον 52′ / Ντάλα 70′)

Δόξα Δράμας (Θ. Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Κουκόλης, Άντερσον, Χάμοντ, Πινδώνης, Βάντερσον, Κουτσιανικούλης, Μαυριάς, Μπαράνκο

ΟΦ Ιεράπετρας (Τ. Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Χιντζίδης, Μασουέρο, Σμίλτος, Τεγούσης, Λεμονής, Γκίνη, Κούστα, Ντούνης, Αποστολίδης

Διαιτητές: Σιντόρης (Θεσπρωτίας) / Τυρακίδης (Μακεδονίας) – Νίκζας (Λάρισας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *