Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ Κ19 2-1: Θετικό το πρώτο δείγμα των Μαυραετών

Την νίκη πέτυχε πριν από λίγο στο πρώτο της φιλικό η Δόξα Δράμας απέναντι στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Η Δόξα έδειξε κατά διαστήματα στο παιχνίδι καλά στοιχεία κυρίως στο επιθετικό κομμάτι με τους Παπαδόπουλο, Μουδούρογλου και Ελέζι να είναι σε καλή κατάσταση σήμερα.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο ΠΑΟΚ και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ο Τσίκος έβγαλε την σέντρα με τον Σπυράκο να κάνει την προβολή με την μπάλα να περνάει εκτός μόλις στο 4’ λεπτό.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είχε τα ηνία της αναμέτρησης με τους παίκτες του Δικεφάλου να κάνουν ωραίους συνδυασμούς, όμως η Δόξα ήταν σωστά στημένη ανασταλτικά. Δεύτερη επίσκεψη του ΠΑΟΚ μόλις στο 9’ με το σουτ του Δαρέλα να περνάει άουτ.

Στο 13’ πρώτη επίσκεψη της Δόξας στην περιοχή του ΠΑΟΚ με το σουτ του Μουδόρογλου να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Μοναστηρλή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Δόξα ανέβασε απόδοση και άρχισε να γίνεται πιο απειλητική χάνοντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Μουδούρογλου και τον Παπαδόπουλο.

Στο 30’ ωραία κάθετη του Ελέζι στον Μουδούρογλου που θα περάσει τον τερματοφύλακα και θα κάνει το 1-0. Στην συνέχεια οι Μαυραετοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή με τον 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ με το καλημέρα με τον Κεδίκογλου να κάνει το 1-1. Στο 61’ μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή με τον Χατζηκυριάκου να κάνει το σουτ και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Στο 78’ η Δόξα θα κερδίσει φάουλ με τον Κόντο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Δόξα Δράμας ξεχώρισαν οι : Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου, Ελέζι, Καραγιάννης και Γιαννούσης.

Δόξα Δράμας(Μάκης Κατσαβάκης) : Συλλέκτης, Γιαννούσης, Μουτζούρης, Μπαβέλης, Θεοδοσιάδης, Καραγιάννης, Αγιασιώτης, Ελέζι, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Θεοδοσιάδης Γ., Κόντος, Κυριακίδης, Παπαϊωάννου, Πετρίδης, Ρούτσης, Τάσιος, Χατζηκυριάκου, Ντάρνλεϊ, Ιορδανίδης.

ΠΑΟΚ(Μαλεζάς): Μοναστηρλής, Μάρτος, Δεληγιάννης, Δερέλας, Σπυράκος, Τσίκος, Ιορδανίδης Χρ., Γκιλτζεμ, Γκαρνέτας, Καστίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *