Δόξα Δράμας: Η «βασίλισσα» της πατάτας διαδέχεται τον «βασιλιά» του μαρμάρου

Η Θεοπούλα Μπεναβίδου, επιχειρηματίας από τη Δράμα, έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ Δόξα.
 και προχωρά με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αλλωστε, έδωσε εντολή σε δικηγορικό γραφείο για προέγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μάλιστα, είναι σε συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο με δικηγόρους, όσο και με λογιστές, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συχνή επικοινωνία με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Μπύρο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η μεταβίβαση των μετοχών.

Ολα συνηγορούν, πάντως, ότι στη Δόξα θα γίνει διαδοχή. Τουλάχιστον, βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Η “βασίλισσα” της πατάτας θα διαδεχθεί τον “βασιλιά” του μαρμάρου.

Αλλωστε, η Μπεναβίδου είναι μεγαλοαγρότισσα. Ασχολείται με την καλλιέργεια και το εμπόριο πατάτας. 

Οι πληροφορίες από τη Δράμα αναφέρουν ότι έχει 12.000 στρέμματα στην κατοχή της (6.000 είναι αγορασμένα και άλλα 6.000 είναι νοικιασμένα).

Εχει την οικονομική δυνατότητα να “τρέξει” την ΠΑΕ

Είναι χαρακτηριστικό, ότι πρόσφατα, έστειλε 25 τόνους πατάτας στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας και άλλους τόσους σε συνεργασία με τους οργανωμένους οπαδούς, για να τις μοιράσει σε κόσμο της Δράμας! Από την άλλη, ο Γιάννης Μπύρος είναι εντυπωσιακό, διότι σε περίοδο κρίσης και μεγάλων δυσκολιών, η εταιρία του παρουσίασε 100% αύξηση των εσόδων του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μπορεί αγωνιστικά να μην μπόρεσε να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου στη Super League 1, αλλά ήταν εκείνος που έβαλε ξανά τους “Μαυραετούς” στον ποδοσφαιρικό χάρτη και προσπάθησε να δημιουργήσει τις βάσεις για μία ισχυρή Δόξα.

Διαφαίνεται, επίσης, ότι στη Δράμα υπάρχουν άνθρωποι, που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά και να οδηγήσουν ξανά τον μεγάλο σύλλογο σε σημαντικές επιτυχίες, αλλά και στη θέση, που της αξίζει, με βάση τη δυναμική, την οποία μπορεί να βγάλει…

Πηγή: Metrosport.gr

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *