Δόξα Δράμας – Διαγόρας Ρόδου 0-2 : Προβληματισμός και δεύτερη συνεχόμενη ήττα χωρίς να σκοράρει

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Δόξα δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και γνώρισε μια ακόμη ήττα εντός έδρας αυτή την φορά με σκορ 2-0 από τον Διαγόρα Ρόδου. 

Οι μαυραετοί σίγουρα έδειξαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το παιχνίδι στα Τρίκαλα που ηττήθηκαν με 3-0, για μια ακόμη φορά όμως πλήρωσαν αβίαστα λάθη στο αμυντικό κομμάτι και γνώρισαν μια ακόμη ήττα. 

Στα θετικά η καλή εμφάνιση των δύο Γκανέζων Μενσά και Χάμοντ, ενώ υπέγραψαν και δύο Βραζιλιάνοι ο Βαντερσον που έπαιζε και παλιότερα στη Δόξα και ο κεντρικός αμυντικός Νασιμέντο. 

Ο Διαγόρας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Μπασακό κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στην συνέχεια οι Ροδίτες συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν 2 καλές ευκαιρίες.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος η Δόξα απείλησε σε με κεφαλιά του Σαμπανίδη με την μπάλα να περνάει άουτ, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Δόξα παρουσιάστηκε βελτιωμένη και προσπάθησε να βρει  το γκολ που θα την έδινε κάποιο θετικό αποτέλεσμα χωρίς όμως κάποια υποψία φάσης να μετατραπεί σε γκολ, αφού για μια ακόμη αγωνιστική έλειψαν τα τελειώματα από τους παίκτες των Μαυραετών.

Στο 68’ ο Διαγόρας θα κερδίσει το φάουλ με τον Κοντοχρήστο να εκτελεί και να κάνει το 0-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δόξα διαμαρτύρεται για μια περίπτωση πέναλτι στο δεύτερο μέρος.

Τα στοιχεία του αγώνα :

14’ Αναπουμπούλα στην άμυνα της Δόξας η μπάλα θα φτάσει στον σέντερ φορ Μπαστακό ο οποίο θα κάνει το 0-1.

22′ Σουτ του Μπαστακού έξω και δεξιά από την περιοχή ο Στεφανάκος θα μπλοκάρει εύκολα

27′ Ο Μπαστακός σουτάρει απέναντι στο Στεφανάκο από πολύ καλή θέση, ο Στεφανάκος θα αποκρούσει σωτήρια

32’ Σουτ του Φυτόπουλου η μπάλα θα φύγει αρκετά άουτ

40’ Κόρνερ για την Δόξα κεφαλιά του Σαμπανίδη άουτ

44′ Σέντρα του Μαυρία από δεξιά και ο Κουκόλης δεν μπορεί να βρει σωστά την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή χάνοντας μια περίπτωση για κάτι καλό

50′ Γρήγορη επίθεση του Διαγόρα και το σουτ του Λινάρδου σταματά πάνω στο συμπαίκτη του τον Μπαστακό που ήταν μέσα στην μικρή περιοχή δίπλα στον Στεφανάκο

64′ Ο Μαυρίας κάνει ατομική προσπάθεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Σανδραβέλης καλύτερα τοποθετημένος κερδίζει τη μονομαχία και δεν καρποφορεί η προσπάθεια του παίκτη της Δόξας

68’ Φάουλ για τον Διαγορά με τον Κοντοχρήστο ο οποίο θα κερδίσει τον Στεφανάκο κάνοντας το 0-2.

75′ Σουτ  του Μαυρία φεύγει πολύ ψηλά άουτ

84’ Σουτ του Μαυρία φεύγει άουτ

88′ Ατομική προσπάθεια του Σμυρλή από δεξιά και υπό την πίεση του Μπολάκη το σουτ του φορ των φιλοξενούμενων φεύγει άουτ από το δεύτερο δοκάρι.

Από την Δόξα Δράμας ξεχώρισαν οι: Μένσα, Χάμοντ και Μαυρίας

ΔΟΞΑ (Κολιτσιδάκης) Στεφανάκος Σπυρόπουλος (81′ Βουγιακλίγια) Παπαργυρίου Μπολάκης Κουκόλης Χάμοντ  (81′ Μαρινάκης) Μενσά (85′ Παρασκευάς) Φυτόπουλος (57′ Αγγελόπουλος) Κόντος (57′ Μπελεβόνης) Μαυρίας Σαμπανίδης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θεοδοσιάδης) Τσέλιος Σανδραβέλης Κοντοχρήστος (85′ Τσιαντούλας) Ρουγκάλας Σελινιωτάκης Ντοριβάλ Μασούρας Αλάεζ (81′ Δημητρουλας)Μπαστακός (73′ Σμυρλής)  Λινάρδος (73 Αυγενικού) Γεωργίου(81′ Μανωλάκης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *