Δόξα Δράμας :Ανοιχτή επιστολή προς μετόχους και φιλάθλους της Δόξας Δράμας απο τον Στράτο Καρασάββα

Σας ενημερώνουμε πως πριν 10 μέρες, με επιστολή μας  προς τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΠΑΕ ΔΟΞΑ Δράμας, αφουγκραζόμενοι τον παλμό των φιλάθλων της ομάδας, που για πολλά χρόνια η οικογένεια μας υπηρέτησε από διοικητικές θέσεις,  ζητήσαμε να πληροφορηθούμε σχετικά με :

α. Βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες οφειλές της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

β. Ταμειακή κατάσταση και προσδοκώμενες εισροές.

γ. Τυχόν συμφωνίες με χορηγούς. 

– Τα ανωτέρω στοιχεία ήταν  αναγκαία προκειμένου  να εκτιμήσουμε το ποσό της επένδυσης που είναι αναγκαίο για την ενασχόληση την δική μας και των συνεργατών μας, στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Ζητήσαμε παράλληλα από την Διοίκηση να  ενημερώσει τους μετόχους της ΠΑΕ για την πρόθεση μας για διοικητική ενασχόληση.  

Το σχέδιο μας για την ΠΑΕ και το όραμα μας για την ΔΟΞΑ είχε  δοθεί το 2019 στον πρώην μεγαλομέτοχο κ.Μπύρο και έχει συζητηθεί ενδελεχώς στις συναντήσεις που έγιναν τότε για την μεταβίβαση, που αν και η διαδικασία της ξεκίνησε θετικά, δεν τελεσφόρησε.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την επιστολή μας στην σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΔΟΞΑ, μέχρι σήμερα, δυστυχώς ΔΕΝ λάβαμε καμία απάντηση, ΔΕΝ κληθήκαμε να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, ΔΕΝ ενημερώθηκαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ και φυσικά ΔΕΝ ενημερώθηκε η κοινή γνώμη, όπως θεωρούμε πως ήταν το σωστό.

Η παραπάνω συμπεριφορά της Διοίκησης της ΠΑΕ ΔΟΞΑ, που μόνο αυτή ξέρει τους λόγους που την προκάλεσαν, φρονούμε πως  αποτελεί προσβολή στην προσφορά της οικογένειας μας στην Δόξα από την δεκαετία του 1950 μέχρι και σήμερα, στην τρίτη γενιά Δοξαίων.

Πρόθεση μας ήταν και είναι να υπηρετήσουμε με ανιδιοτέλεια την ομάδα της καρδιάς μας και να την οδηγήσουμε στην κατηγορία που ανήκει, την SUPER LEAGUE.

ΥΓ: Χθες δημοσιοποιήθηκε και έτερη κίνηση Δραμινών που ήταν σε γνώση μας και  ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα διοικητικά της Δόξας. Την χαιρετίζουμε και αναμένουμε από την διοίκηση της ΠΑΕ να θέσει υπόψη των μετοχών κάθε πρόταση προκειμένου αυτοί να αποφασίσουν για το μέλλον του συλλόγου μας, που αυτή την στιγμή όπως φαίνεται και από την πρόσφατη δικαστική απόφαση, ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ  στην δεύτερη κατηγορία.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑ !

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Κ. και Σ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *