Δόξα Δράμας: Ανακοίνωσε Ηλιάδη και Θ. Παπαδόπουλο

Ανακοινώνουμε ότι από σήμερα επιστρέφουν και ενισχύουν την ομάδα μας δύο πολύ γνώριμοι δραμινοί, ο Μιχάλης Ηλιάδης και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Έτσι η ομάδα μας ενισχύεται σημαντικα κάτω από τα δοκάρια της με την προσθήκη ενός έμπειρου τερματοφύλακα και ενός πολύπειρου προπονητή τερματοφυλάκων.Ο 26χρονος (29/5/96) Μιχάλης Ηλιάδης επιστρέφει στους “Μαυραετούς” μετά από παρουσία τριών χρονών στην τριάδα των τερματοφυλάκων μας ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ηρακλή, την ιταλική Σαλερνιτάνα και τη Ρόδο.

Καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας, δηλώνει ότι επιστρέφει στην ομάδα όπου νιώθει πολύ οικεία λέγοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σαν δραμινός που είμαι αισθάνομαι ότι επιστρέφω σε μία ομάδα που τη νιώθω σαν το σπίτι μου.

Έχω βιώσει πολλά και έντονα συναισθήματα και αυτά κάνουν ακόμη πιο έντονη την πρόθεσή μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Να έχουμε υγεία και με τη στήριξη του κόσμου μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για το Θόδωρο Παπαδόπουλο οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές. Γνώριμος σε όλους τους δραμινούς, φόρεσε και τίμησε στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας μας και έχει προσφέρει σημαντικό έργο δουλεύοντας με επιτυχία στην εκπαίδευση των τερματοφυλάκων μας

Αντικαθιστά τον Κυριάκο Καρύπη που αποχώρησε λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει η ομάδα μας-Αίτημα αποχώρησης από την ομάδα έθεσε στη διοίκηση του συλλόγου μας ο Στέφανος Χατζηκυριάκου το οποίο έγινε δεκτό. Του ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Το Γραφείο Τύπου

*** Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δόξα Δράμας πλέον διαθέτει 4 τερματοφύλακες και σε όποια άλλη ομάδα της Γ’ εθνικής θα έπαιζαν θα ήταν βασικοί, ενώ πάσχει σε κάποιες άλλες θέσεις χωρίς να έχει 2η επιλογή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *