Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου 0-1: Αδίκησε τον εαυτό της η Δόξα και γνώρισε την πρώτη της ήττα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος 


Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Δοξα πριν απο λίγο στο πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας χάνοντας με σκορ 0-1 από τον Άρη Αβάτου.Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κάνοντας το 4 στα 4 με την μεγάλη νίκη 0-1 στη Δράμα επί της Δόξας.

Έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι ισορροπίες άλλαξαν όμως όταν η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες στο 76′ και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της σπουδαίας επικράτησης.

Η Δόξα παρότι με 10 παίκτες πίεσε στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι αδίκησε τον εαυτό της χάνοντας από ένα αντίπαλο που α μη τι άλλο δεν έδειξε ότι είναι καλύτερος της.

Φάσεις αγώνα Στο 5′ ωραία πάσα του Ιορδανίδη το γύρισμα του Ρούτση στο χέρι του Κουτσούμπα διαμαρτυρίες της Δόξας για πέναλτι.
Στο 19′ γύρισμα του Λεωντσάκου σωτηρία προβολή σε κόρνερ του Ογκενερούμπου.

Στο 76′ δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Τάσιου σε μαρκάρισμα του στον Βαφειάδη.
Στο 81′ από κοντά ωραία προσπάθεια και σουτ του Καρατλίδη το 0-1 για το Άβατο. 
Στο 88′ από φάουλ του Κόντου κέφια του Πετρίδη άουτ.
Στο 95′ ωραία προσπάθεια του Χατζηκυριάκου και πάσα στον Τζιανουλίνο σουτ συρτό από καλή θέση άουτ.


Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Κοκκίνης με βοηθούς Γκίκας και Γούτας του συνδέσμου Χαλκιδικής.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Δόξα Δράμας (Σπύρος Φιλίππου):Συλλέκτης, Τάσιος, Ιορδανίδης, Ογκενερούμπου, Γιαννούσης, Παπαϊωάννου, Τζανουλίνος, Ρούτσης, Μπράουν, Μπαρέτας, Κυριακίδης.Στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι:  Κόντος, Θεοδοσιάδης, Οικονομίδης, Πετρίδης και Χατζηκυριάκου.

Άρης Αβάτου(Κώστας Μπεδρελής):Νταφόπουλος, Παναγιωτίδης, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Σαρηγιαννίδης, Κωσταρέλης, Μελισσόπουλος, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος.Στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ψεμματάς, Χασάν Ογλού, Ευαγγέλου, Κοντογιαννίδης και Καρατλίδης.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες της Δόξας άφησαν λουλούδια μπροστά απο το πανό με την φωτογραφία του Θεόφιλου Κομνηνού, φιλάθλου της Δόξας που έφυγε απο την ζωή πριν απο περίπου 10 χρόνια!!!
Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *