Δόξα Βώλακα – ΠΑΟΚ Κ19 0-3: Ωραίο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες | Ανώτερος ο ΠΑΟΚ πέτυχε 3 τέρματα στο β’ μέρος(+Βίντεο)

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο γήπεδο του Βώλακα η τοπική Δόξα φιλοξένησε το σύνολο του Στέλιου Μαλεζά, την Κ. 19 του Π.Α.Ο.Κ.

Ο Βώλακας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε δοκάρι με τον Δράμπαλη μόλις στο 2ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πήρε τα ινία του παιχνιδιού και από το 8’ μέχρι το 25’ δημιούργησε αρκετές τελικές προσπάθειές με τους Ντουά, Πολυτάκη, Γκούμα και Σπυριδόπουλο με το 0-0.

Στο 30’ ωραία ανάπτυξη για τους παίκτες του Βώλακα η μπάλα θα φτάσει στον Σεβδίλη που θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο εκτός. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Βώλακα με ωραίο σουτ του Σταμπουλή με την μπάλα να περνάει πάλι εκτός αγωνιστικού χώρου, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Λευτέρης Ροδίτης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του με αποτέλεσμα ο Π.Α.Ο.Κ. να βρει 3 φορές δίχτυα με δύο γκολ του Βασιλειάδη και ένα του Τζήμα και γενικότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τα ηνία της αναμέτρησης.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι επόμενο φιλικό του Βώλακα είχε αύριο Παρασκευή με ομάδα της Βουλγαρίας που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Βαγγέλης Χασιώτης, Σταυρούλα Τάλιου και Αλβανίδης Χαράλαμπος

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Βώλακα(Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Σταμπουλής, Σεβδίλης, Καρπιτσάρης, Μαρκόπουλος, Βασιλειάδης, Δράμπαλης Κ., Αλμανίδης, Στάϊκος Ν., Σταμπουλής Η., Σίγγος Ι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παρθένης, Σίγγος Η., Παϊσήδης, Στάϊκος Θ., Μαρκόπουλος, Δεμερμεντζής, Αϊδης., Παπαμαρίνου Ι., Δράμαλης., Κυμτσάρης., Αλμανίδης, Τσαμπάζης, Σταμπουλής Θ., Παπαδημητρίου Π., Μαλίκης.

ΠΑΟΚ Κ19 (Μαλεζάς): Κιάτος, Κουπενος, Πανικίδης, Σινανάϊ, Σκούρτης, Αθανασίου, Σπυριδόπουλος, Ντουά, Πολυτάκης, Κιντέρσος, Γκούμας.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Οικονομίδης, Τσιτσκας, Γεωργιάδης, Μάρτος, Καλόγερος, Δελιόπουλος, Βασιλειάδης, Τζήμας, Αδάμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *