ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΕΦΤΑ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει οτι συνεχίζουν και φέτος στην ομάδα μας εφτά γηγενείς παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, με σταθερή και πάγια μέριμνα για την ποδοσφαιρική ανάδειξη του ντόπιου στοιχείου.

Στους “Μαυραετούς” παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και εκ των αρχηγών μας, Αλέξανδρος Κόντος, που έχει αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο, αφού προσφέρει πολλά και ως προσωπικότητα στα αποδυτήρια και τη “σύνδεση” με την κοινωνία και τους φιλάθλους μας.

 Αλέξανδρος Κόντος

Στη Δόξα συνεχίζουν και έξι νεαροί παίκτες με πολύ ταλέντο, που ήδη δείχνουν την αξία τους μέσα από τις ευκαιρίες που παίρνουν στα επίσημα ματς, από πέρυσι ή και πρόπερσι.

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Ο λόγος για τους Γιώργο Θεοδοσιάδη (τερματοφύλακας), Δημήτρη Παπαϊωάννου, Κώστα Πετρίδη (μεσοαμυντικοί), Ανέστη Τάσιο (ακραίος μπακ και χαφ), Στέφανο Ρούτση (κεντρικός χαφ) και Δημήτρη Κυριακίδη (περιφερειακός επιθετικός).

Δημήτρης Κυριακίδης

Ανέστης Τάσιος
Στέφανος Ρούτσης
Κωνσταντίνος Πετρίδης
Γιώργος Θεοδοσιάδης

Παίκτες γεννηθέντες το 2001, το 2002 και το 2003, που αποτελούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, ενώ εκτιμάται οτι θα ακολουθήσουν τα χνάρια τους και άλλοι στο εγγύς μέλλον και την πρώτη ευκαιρία, που θα κρίνει το τεχνικό τιμ ως κατάλληλη στιγμή (άλλωστε φέτος εκτιμάται οτι θα υπάρξει δράση και σε επίπεδο Κ19).

Τους ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά με διακρίσεις.

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ”

Ο τεχνικός της Δόξας, Μάκης Κατσαβάκης, τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Μέσα από τη διαδικασία των δοκιμών, ρόλο θα παίξουν για τα παιδιά που κατάγονται από τη Δράμα η ηλικία και οι θέσεις τους. Κάποια παιδιά ίσως να αδικηθούν αυτομάτως από τη συγκυρία που διαμορφώνεται, ότι στο χώρο που κινούνται, ήρθαν παιδιά με διαδρομή στην κατηγορία ή γενικά με περισσότερες παραστάσεις. Πρέπει να το κατανοήσουν, έχουμε στόχο να απορροφήσουμε τα παιδιά της Δράμας, αλλά δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους πάντες. Κάποιοι θα αδικηθούν από τις ίδιες τις συγκυρίες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *