Διαιτητικό: Υποβιβασμός για Απόλλωνα Πόντου και Κέρκυρα, δικαίωση για Χανιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρονται από τον ιστότοπο dikisports του Κυριάκου Θωμαΐδη, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές του Απόλλωνα Πόντου και Κέρκυρας (για μη υποβιβασμό στη FL με το αιτιολογικό πως το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε αλλά διεκόπη). Συνεπώς, στη SL2 των 12 ομάδων θα μετάσχουν τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός και υποβιβάζονται στη FL Απόλλων και Κέρκυρα. 

Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι να προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και να προχωρήσει ο καταρτισμός δύο ομίλων, σενάριο που δεν συγκεντρώνει αυτή την ώρα πολλές πιθανότητες.

Το ανώτατο δικαστήριο της Ομοσπονδίας παράλληλα δικαίωσε τα Χανιά που είχαν προσφύγει κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής για αύξηση των ομάδων της SL2 από 12 σε 18, οπότε οι σύλλογοι της SL2 θα παραμείνουν 12 και τη νέα σεζόν.

Το ερώτημα τώρα είναι πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Football League, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν 16 ομάδες συν 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής που ανέβηκαν με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, συνεπώς 24 ομάδες. 

Πηγή: www.metrosport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *