«Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν του Πετράκη»

Γιάννης Ξανθόπουλος και Τάσος Καραγιαννίδης σχολίασαν τη νέα σελίδα που γύρισε η Δόξα Δράμας με τον Απόστολο Πετράκη.
Την ενασχόληση του Απόστολου Πετράκη, που είχε εμπλοκή στην απαγωγή Παναγόπουλου, με συμβουλευτικό ρόλο στη Δόξα Δράμας, σχολίασε στο Metropolis 95,5 FM ο Τάσος Καραγιαννίδης, από πλευράς οργανωμένων της Δόξας: «Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν του κ. Πετράκη.

Γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που από την πρώτη μέρα και με τα λεγόμενά του απέκτησε την εμπιστοσύνη μας. Στην παρουσίαση να τον αναφέρετε ως σύμβουλο της ΠΑΕ και όχι σύμφωνα με το παρελθόν του. Εμάς μας ενδιαφέρει το μέλλον της Δόξας και τίποτα άλλο.

Θα είναι σύμβουλος μιας μερίδας επιχειρηματιών, τους συμβουλεύει γύρω από το ποδόσφαιρο. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκε με ερασιτεχνικές ομάδες της Κρήτης και μετά στη Γ’ Εθνική. Ζήτησε πρώτη φορά ένας υποψήφιος που θα ασχοληθεί με τη Δόξα να μας συναντήσει. Τόσα χρόνια και στα καλά χρόνια του Γιάννη Μπύρου που έδωσε πολλά λεφτά, δεν είχαμε ενημέρωση. Τώρα μας φώναξε να μας αναπτύξει το πλάνο του. Ήταν τιμή για εμάς.

Πρώτη φορά συμμετέχουμε στο πλάνο. Πριν υπήρχε ένας όμιλος επενδυτών από την Κύπρο που επί ενάμιση μήνα κορόιδευαν και καθυστερούσαν την πώληση της Δόξας. Τους δύο ανθρώπους που θα πάρουν την ομάδα, όταν τελειώσει το θέμα των μετοχών και γίνει δική τους η ομάδα, θα τους ακούσουμε όλοι. Θα τους παρουσιάσει όποιος τους εκπροσωπεί, ο κ. Πετράκης».

Ξανθόπουλος: «Θα αποτύχουμε αν…»

Ο βετεράνος αμυντικός της Δόξας, Γιάννης Ξανόπουλος, έχοντας αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στους Μαυραετούς, υπογράμμισε: «Η ομάδα είναι σε δύσκολη φάση. Δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Έχουμε μια εβδομάδα που πρέπει να επανδρώσουμε ρόστερ. Υπολποπόμαστε των άλλων. Έχουμε όρεξη και πίστη στους προπονητές, τον Θανάση Κολιτσιδάκη και τον Πέτρο Μαρινάκη. Η Δόξα έχει τριετές πλάνο, στο οποίο θα αποτύχουμε αν στο τέλος του η ομάδα δεν βρεθεί στη Super League. Ξέρουμε όλοι ποια είναι η θέση της Δόξας Δράμας. Ειδικά φέτος στοχεύουμε στην πρώτη 6άδα και έπειτα να επιστρέψει η ομάδα στη Super League».

Πηγή:

Metrosport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *