Γρήγορης Ιωαννιδης: Καυστική ανακοίνωση για το θέμα του Πανδραμαϊκού

Ο καθηγητής αθλητικού δικαίου και δραμινός στην καταγωγή Γρηγόρης Ιωαννίδης προχώρησε σε μια ανακοίνωση για το μονόπλευρο ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού για Πανδραμαϊκό και Αγροτικό Αστέρα και την έκκληση του στους πολίτες της Δράμας αφύπνιση, αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναφορικά με το “ρεπορτάζ” κρατικού καναλιού για την υπόθεση του Πανδραμαϊκού, θα ήθελα να προβώ στην ακόλουθη ανακοίνωση η οποία έχει δύο σκέλη (η ανακοίνωση μου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς βρίσκομαι στην πηγή και των δύο σκελών) :

1. Κρατικό κανάλι, μεροληπτικά, ανέδειξε την μια πλευρά στην υπόθεση του Πανδραμαϊκού ενώ απέφυγε, είτε εσκεμμένα, είτε με αμέλεια, να ισορροπήσει την υποτιθέμενη δημοσιογραφία που ασκεί. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Όπως γνωρίζει η κοινωνία της Δράμας αλλά και η ευρύτερη ελληνική κοινωνία, ο αείμνηστος πατέρας μου Γιάννης Ιωαννιδης, υπηρέτησε την ΕΡΑ Σπορ και το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο για χρόνια. Γνωρίζω, επομένως, από πρώτο χέρι, την ανικανότητα και αναξιοκρατία που επικρατούσε για χρόνια σε αυτούς τους οργανισμούς.

Γίνεται αντιληπτό επομένως ότι δεν υπήρχε περίπτωση το κρατικό κανάλι να αναδείξει όλες τις πλευρές, όπως και κάνουν ειδησεογραφικά πρακτορεία σε πολιτισμένες κοινωνίες, και τα οποία μισθώνουν κανονικούς δημοσιογράφους.

2. Το δεύτερο σκέλος αναφέρεται στους τοπικούς “υπηρέτες” της κοινωνίας της Δράμας, στους οποίους αρμόζει και ο τίτλος της Σιωπής των Αμνών. Επειδή η οικογένεια μου έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ιστορικό τόπο της Δράμας, με ανιδιοτέλεια και χωρίς καμία ανταμοιβή, είτε υλική είτε ηθική, νομιμοποιούμαι να ασκώ κριτική, ειδικά όταν βλέπω ότι ούτε στο γραφείο του πρωθυπουργού, ούτε στα αρμόδια υπουργεία έχουν λάβει οχλήσεις από τους τοπικούς βουλευτές και τον Δήμαρχο (είσαι ότι ψηφίζεις λένε, οπότε να τους χαίρεστε), σε αντίθεση με αυτούς της Κοζάνης οι οποίοι αλωνίζουν μέσα στην Κυβέρνηση.

Τελειώνοντας, και επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτοί οι τοπικοί υπηρέτες να απαντήσουν, προεξοφλώ  μια περαιτέρω απάντηση με τα ακόλουθα:

Όταν γίνεται ένα λάθος ή μια παράλειψη που οδηγεί σε ζημιά:

Στην Βρετανία παραιτουνται.

Στην Ιαπωνία κάνουν χαρακίρι.

Στην Ελλάδα ζητούν και τα ρέστα.

Καλή συνέχεια.

Γρήγορης Ιωάννη Ιωαννιδης

Δικηγόρος, Καθηγητής Αθλητικού Δικαίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *