ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ Μ. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ – Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Πριν το φιλικό στο Ορφάνι, τιμήθηκαν με πλακέτες από τον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο ο προπονητής της Δόξας Μάκης Κατσαβάκης, που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους “δεσμούς” με την περιοχή (κατοικία και επαγγελματική επιχείρηση) και ο αρχηγός και έμπειρος επιθετικός Βασίλης Παπαδόπουλος, που έλκει την καταγωγή του από το χωριό της Καβάλας.

*Πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Σταύρο Μηλιάδη, που “έφυγε” σε τροχαίο, βυθίζοντας στη θλίψη την περιοχή Ορφανίου.

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ-ΚΕΡΔΟΣ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ”

Μετά το φιλικό ο τεχνικός των “Μαυραετών”, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε: “Ήταν ενθαρρυντικό στο πρώτο μέρος οτι ήμασταν παραγωγικοί, άσχετα που δεν πετύχαμε γκολ. Φτάναμε εύκολα στην δημιουργία ευκαιρίας, τουλάχιστον πέντε φορές. Πρέπει ασφαλώς να προσέξουμε την τελική προσπάθεια. Αμυντικά υπήρξαν λίγοι κίνδυνοι, ήταν καλό τεστ, και για κάποιους παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμούς. Μας έλειψαν οι Μουδούρογλου, Γιαννούσης και Αποστολίδης, ενώ ο Καραγιάννης έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ήταν ελπιδοφόρα και η παρουσία του Πετρίδη, ήταν κέρδος οτι ανταποκρίθηκε σε τρεις θέσεις, στα δυο άκρα της άμυνας και ως αμυντικός χαφ”.

ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

Όσο για τα επόμενα τεστ, η Δόξα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την ΑΕ Καλαμπακίου (ΕΠΣ Δράμας), στις 17.00 εκτός έδρας, κυρίως για παίκτες μικρότερης ηλικίας και με λιγότερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα, ενώ την Τετάρτη θα δοθεί η δυνατή “πρόβα” με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Η έδρα της αναμέτρησης άλλαξε και το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο, αλλά στο γήπεδο Μηχανιώνας στις 17.00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *