Α.Ο Καβάλα: Ήττα με 3-0 στην Λάρισα (+ Στατιστικά – αποτέλεσματα)

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στην Λάρισα από την τοπική ΑΕΛ για το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι “αργοναύτες” μπήκαν καλά στο παιχνίδι χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως κόντρα στην ροή του αγώνα ο Acuna εκμεταλλευτηκε το λάθος της άμυνας και άνοιξε το σκορ για τους “βυσσινί” με κοντινή κεφάλια.

Στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισας ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση της και έφτασε στο 2-0 με τον Ηλιαδη στα μισά του β’ ημιχρόνου ενώ στο 81′ ο Τσουμανης “κλείδωσε” την νίκη για την ΑΕΛ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Bouman σκόραρε στο 60′ όμως το γκολ – ορθώς – ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ στο 13′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κολομπινο.

Τα γκολ: Acuna 24′, Ηλιαδης 68′, Τσουμανης 81′

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕ Λαρισα (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Ομάρ, Κολομπίνο ((85′ Ραμίρεζ), Θ. Παπαγεωργίου, Γιάκος (45′ Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (63′ Γλυνός), Ακούνια (85′ Μαυριάς), Όγκμποε (79′ Τσουμάνης).

Α.Ο Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κόχεν, Στίκας, Θωμαΐδης, Καραγιάννης (58′ Αλίμι), Μπελεβώνης (86′ Οκάν), Ρέτσος (67′ Σταμένκοβιτς), Έμπερτ, Σαμπανίδης, Μποούμαν (86′ Γροσδάνης).

Στατιστικά του αγώνα:

Σουτ: 13-8

Σουτ στον στόχο: 6-2

Φάουλ: 5-8

Κόρνερ: 5-5

Οφσάιντ: 3-2

SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

ΑΕ Λάρισα-Α.Ο Καβάλα 3-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός 1-0

Απόλλων Λάρισας-Θεσπρωτος 2-1

Ολυμπιακός Β’-Α.Ο Ξάνθη 1-1

ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου 2-2

Πιερικός-Ηρακλής 2-2

Α.Ο Τ ρίκαλα-Αλμωπος Αριδαίας 1-0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *