Αύριο στις 18.00 Δόξα Δράμας-Μακεδονικος

Νέο δείγμα γραφής δίνει αύριο η Δόξα, υποδεχόμενη στη Δράμα τον Μακεδονικό, στις 18.00.

Ο Μάκης Κατσαβάκης περιμένει συνέχεια στην καλή εμφάνιση με τη Βέροια, τουλάχιστον στο επιθετικό σκέλος, αλλά και βελτιώσεις, ειδικά στην ανασταλτική λειτουργία.

Απών θα είναι ο τραυματίας Χατζηκυριάκου, αμφίβολος ο Οικονομίδης, ενώ  ίσως προφυλαχθούν και άλλοι παίκτες από το τεχνικό επιτελείο.

Εν συνεχεία η έδρα των “Μαυραετών” θα “κλείσει” για μερικές μέρες, για βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, όπως επανασπορά, προκειμένου να είναι σε καλύτερη κατάσταση και έτοιμο το γήπεδο για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Η γενική είσοδος για το φιλικό ορίστηκε αυτή τη φορά στα 10 ευρώ και η Δόξα περιμένει την έμπρακτη στήριξη του κόσμου στο νέο εγχείρημα, τόσο ηθικά, όσο και οικονομικά, ενώ ισχύει το γνωστό υγειονομικό πρωτόκολλο (υπενθύμιση ΕΔΩ).

“ΚΛΕΙΔΩΣΕ” ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΝΕΣΤΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (8/9), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Την ίδια στιγμή, ένα φιλικό που αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά εν συνεχεία όδευε προς ματαίωση (λόγω ενδεχόμενων υποχρεώσεων του αντιπάλου στο Κύπελλο, που τελικά δεν θα υπάρξουν), εντέλει συμφωνήθηκε να διεξαχθεί κανονικά.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την άλλη Τετάρτη το Νέστο στη Χρυσούπολη (8/9).

Επίσης, προστέθηκαν δυο τεστ για παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, αμφότερα εκτός έδρας, την Τρίτη 7 Σεπτέμβρη με τον Βύρωνα Καβάλας και την Τρίτη 14/9 με το Καλαμπάκι.

Υπενθυμίζεται οτι τα άλλα “κλεισμένα” φιλικά είναι με Αλεξανδρούπολη (4/9 εκτός), Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (11/9 εκτός), ενδεχομένως με Εθνικό Σοχού (18/9, εκκρεμεί η έδρα, ανάλογα και με το αν αρχίσει τότε η Γ΄ Εθνική ή όχι), χωρίς να αποκλείεται και η προσθήκη μιας ακόμα αναμέτρησης (ή και περισσότερων, ανάλογα με την πρώτη σέντρα στη Β΄ Εθνική).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *