Ανακοίνωσε Καψάλη η Ρόδος

Μετά την ανακοίνωση του Τάσου Κρητικού απο τον Βόλο, ένα ακόμα χτύπημα κάτω απο την μέση για την Δόξα Δράμας αφού η Ρόδος Ανακοίνωσε τον Σερραίο Στέργιο Καψάλη. Ο Σερραίος στόπερ ανακοινώθηκε εχθές το βράδυ απο την ομάδα της Ρόδου. Στην Δόξα Δράμας πλέον έχουν μόλις 5 ποδοσφαιριστές και δείχνει σαν αθλητικό τμήμα προβληματικό, αλλά σαν εταιρία βιώσιμη έτοιμη για κάποιον να επενδύσει καθώς δεν χρωστάει πουθενά με αποτέλεσμα να ψάχνει πλέον πέρα απο επενδυτή και παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ρόδος: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«ΞΕΚΙΝΑΜΕ: Ανακοινώνουμε την πρώτη μεταγραφή!

Η Ρόδος ξεκινά τις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών για την νέα σεζόν. Στο νέο πρωτάθλημα ο στόχος της Ρόδου είναι η μεγαλύτερη εθνική κατηγορία και με τον στόχο αυτό προετοιμάζει την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ!

Οι φίλοι της Ρόδου θα πρέπει να είναι από δω και πέρα περήφανοι για την ΜΕΓΑΛΗ ομάδα τους!

Πρώτη μεταγραφή που ανακοινώνουμε, ο Στέργιος Καψάλης.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί σε Δόξα Δράμας, Βέροια, Πανσερραϊκό και Αρη Θεσσαλονίκης. Είναι 25 ετών (23/11/1994). Παίζει σέντερ μπακ, έχει ύψος 1.86 και είναι αριστεροπόδαρος.

Η Ρόδος τον καλωσορίζει και του εύχεται μαζί να κάνουμε τα όνειρα χιλιάδων φιλάθλων μας πραγματικότητα: Να πανηγυρίσουμε μια ακόμη άνοδο, την Τρίτη στη σειρά με την ομάδα μας να μπαίνει πανηγυρικά στην Super League».

DS:Εμείς να ευχηθούμε ότι καλύτερο στο Στέργιο Καψάλη και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς…

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.