Έπιασε κορυφή ο Ιωνικός, στραβοπάτημα για Ξάνθη και Λεβαδειακό (Όλα τα αποτελέσματα και βαθμολογία)

Με την 16 αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Super League 2 εκεί που είχαμε αρκετά περίεργα αποτελέσματα και σημαντικές εναλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα.

Κορυφή έπιασε ο Ιωνικός που πέρασε δύσκολα απο την Ιεράπετρα με το εύθραυστο 1-2, η ομάδα της Νίκαιας πήρε κεφάλι στο σκορ στο πρώτο μέρος με τον Βλαχομήτρο στο 33′ το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Ιεράπετρα ισοφάρισε με τον Φουάση και στο 84′ ο Μανάλης χάρισε την νίκη στο Ιωνικό.

Δεν τα κατάφερε η Ξάνθη στα Χανιά καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την τοπική ομάδα 0-0, ενώ το ίδιο σκορ είχαμε στην Λιβαδειά ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τα Τρίκαλα.

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Δόξας στην Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα, η Δόξα πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με το Πέναλτι του Μαυρία για το 0-1, στην συνέχεια η Δόξα ζευγάρωσε τα τέρματα της και πάλι με τον ίδιο παίκτη, δηλαδή τον Μαυρία, με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Διαγοράς προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και έγινε πιο επιθετικός χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, κατάφερε και μείωσε το σκορ με τον Σμυρλή σε 1-2 και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Φυτόπουλος με σουτ έκανε το τελικό 1-3 για την Δόξα.

Εχθές σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Καραϊσκάκης στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη με 0-1 φτάνοντας του 11 βαθμούς, ενώ επέστρεψε στις νίκες και η Παναχαϊκη αφού κατάφερε έστω και με το λάθος του Γλύκου να κερδίσει τον Απόλλων Λάρισας με 1-0.

Αναλυτικά :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *