Χρήστος Χαϊτίδης για 9η χρονιά στον Bianco Monte Δράμα 1986.

Ο Πτολεμαϊδιώτης Χρήστος Χαϊτίδης συνεχίζει για 9η χρονιά στον Bianco Monte Δράμα 1986. Ο αριστερός εξτρέμ έχει προσφέρει τα μέγιστα στην στην πορεία του συλλόγου στην Handball Premier αλλά και στην Ευρωπαϊκή πορεία στο European Cup.

Tο ότι συνεχίζει για 9η χρονιά είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δραμινό σύλλογο. Ο Χρήστος Χαϊτίδης δήλωσε για την συνέχιση της συνεργασίας του με την Δραμινή ομάδα: Αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ομαδας αλλά και στον coach Βαλαβάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.

Η ομάδα δείχνει πως χρόνο με τον χρόνο δουλεύει σε όλο και πιο επαγγελματικά πρότυπα πράγμα που θα φανεί ξεκάθαρα την χρόνια που ακολουθεί. Είμαι πεπεισμένος πως η σεζόν που έρχεται θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αυτό τον σύλλογο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ανεξαρτήτως θετικών η αρνητικών αποτελεσμάτων ήταν κάθε αγωνιστική στο γήπεδο και μας στήριζε. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να αποκτήσουμε!Χρήστο στην Δράμα αγαπήθηκες από φιλάθλους, συμπαίκτες και όλα τα στελέχη του συλλόγου. Παραμένεις για ένατη χρονιά στο σύλλογο και αυτό δείχνει ότι μας αγάπησες και εσύ. Να είσαι υγιής και καλή επιτυχία στους στόχους σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *