Ο Θανάσης Παπάζογλου συνεχίζει στον Bianco Monte ΔΡΑΜΑ 1986

Ο Θανάσης Παπάζογλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπέγραψε στον Bianco Monte ΔΡΑΜΑ 1986 και στην Δράμα περιμένουν από τον νεαρό Διεθνή άσσο μια ποιοτικότερη χρονιά δεδομένου της εμπειρίας που απέκτησε ο αθλητής στην πρώτη του περυσινή συμμετοχή στην Handball Premier.
Ο δεκαοκτάχρονος διεθνής προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟΠ αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή ενός έτους ενώ παραχωρήθηκε στην ομάδα της Προσοτσάνης ο έφηβος τερματοφύλακας Πέτρος Κύρτσης και εννέα κορασίδες.
Πέρυσι αγωνίστηκε στους Δραμινούς πίσω από τον ADAMOVIC, ενώ φέτος ανοίγει διάπλατα ο δρόμος να κάνει το επόμενο βήμα. Αγωνίζεται στην θέση του δεξιού ίντερ, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στην θέση του δεξιού εξτρέμ.
Είναι βασικό μέλος της Εθνικής Νέων και την φετινή σαιζόν θα προετοιμαστεί με την Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και την νέα χρονιά στην ομάδα του Βianco Monte Drama 1986 . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Τογανιδη Θεόδωρο όσο και τον κ. Βαλαβανη Σάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου . Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς
Καλή επιτυχία Θανάση στα επόμενα βήματά σου.
Το Γραφείο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *