Νίκη των Δραμινών με 32-30 στο φιλικό με την ΧΑΝΘ στο Κραχτίδης παρουσία 200 θεατών.

Συνεχίζεται η προετοιμασία των Δραμινών και το Σάββατο πέτυχαν μια ακόμη νίκη επί της ΧΑΝΘ χωρίς να έχουν καλό πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι συνολικά ενώ είχαν και πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες. Έγινε ένα ελεύθερο παιχνίδι με πολύ τρέξιμο το οποίο άφησε χρήσιμα συμπεράσματα για τους δύο προπονητές. Σε όλο το παιχνίδι οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ εκτός από κάποια διαστήματα όπου οι Δραμινοί ξέφυγαν με 3-4 γκολ διαφορά.
Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Τουνγκελίδη ο οποίος μετά τον τραυματισμό του δείχνει να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του και τον Τόσκα κατά διαστήματα να παίρνει το όπλο του, οι Δραμινοί δοκίμασαν πολλά σχήματα αφού δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού ο Ζιβούλοβιτς ενώ πολύ λίγο αγωνίστηκε ο Πολύδωρος ο οποίος σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμος. Απών επίσης ήταν ο Δεμερτζίδης Ηλίας ο οποίος στην προπόνηση υπέστη εξάρθρημα ώμου και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Επίσης από το παιχνίδι απουσίαζε λόγω προγραμματισμένης άδειας ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Γιώργος Μπάρμπας.
Πολύ μεγάλη η κινητικότητα των φιλάθλων αφού στο 1ο φιλικό στην Δράμα βρέθηκαν στο μη κλιματιζόμενο για μια ακόμη φορά Κραχτίδης 200 περίπου φίλαθλοι οι οποίοι υποστήριξαν την ομάδα.
Το επόμενο φιλικό της ομάδας είναι με τον Ζαφειράκη στην Κραχτίδης 18:00 το ερχόμενο Σάββατο όπου αναμένεται εκτός απροόπτου οι Δραμινοί να παραταχθούν χωρίς απουσίες
Για τους Δραμινούς αγωνίστηκαν: (Βαλαβάνης) Σίνα, Χαϊτίδης, Κρανιώτης, Κοτσαμαρίκογλου, Κοβογλανίδης, Παπαδόπουλος, Πολύδωρος, Τουνγκελίδης, Καβάζης, Μωραΐτης, Τόσκας, Τορνικίδης, Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης, Παπάζογλου, Τοζακίδης, Βασιλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *