Με σοβαρότητα και πάθος οι Δραμινοί στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας| Σάββατο 17:00 Live ERTSPORTS

Το Σάββατο στο άδειο από θεατές Κραχτίδης οι Δραμινοί καλούνται να παρουσιαστούν πολύ σοβαροί και δυνατοί για να φτάσουν στην πρώτη εντός έδρας νίκη τους. Οι παίκτες μετά την νίκη μέσα στην Κέρκυρα, θέλουν να παρουσιαστούν ακόμη πιο δυνατοί και παρά την ποιότητα του αντιπάλου να κατορθώσουν να πάρουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Το σημαντικό είναι ότι ο Σάκης Βαλαβάνης έχει και τους 23 παίκτες στην διάθεσή του και όλοι ελπίζουν ότι η ομάδα θα δείξει ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο.Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδώσει απευθείας από το Α.Π.Κ. Κραχτίδης η ERTSPORTS. Να θυμίσουμε ότι μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου όλοι οι αγώνες είναι χωρίς θεατές και περιμένουμε νέες οδηγίες από την υγειονομική επιτροπή.

Ο προπονητής Σάκης Βαλαβάνης δήλωσε για το παιχνίδι:

Έχουμε καλή ψυχολογία μετά την νίκη στην Κέρκυρα. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε τραυματισμούς, ούτε σύμπτωμα COVID. Ο Φίλιππος είναι ιστορική ομάδα και με πολύ δυνατό Roster, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε την νίκη.

Πιστεύω ότι με πάθος και συγκέντρωση για 60΄ θα δώσουμε αξία στην εκτός έδρας νίκη στην Κέρκυρα.Ο αριστερός εξτρέμ Χρήστος Χαϊτίδης δήλωσε: Ακολουθεί για μας ένα κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο με τον Φίλιππο το οποίο κρύβει κινδύνους. Ο Φίλιππος είναι βελτιωμένος από πέρσι και ξέρουμε πολύ καλά πως είναι μια ομάδα που αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά μπορεί να μας κάνει μεγάλη ζημιά. Αποτελεί κίνητρο για εμάς να κάνουμε το 2 στα 2 και να συνεχίσουμε ιδανικά την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε τον καλό εαυτό σε άμυνα και επίθεση αυτή τη φορά χωρίς τον κόσμο δίπλα μας.

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *