Αρχίζουν ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ προπονήσεις και αγώνες. Πράσινο φως από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για άμεση έναρξη της Handball Premier

Ο Ε.Ο.Δ.Υ. επέτρεψε την έναρξη  των προπονήσεων και των αγώνων των ομάδων της Handball Premier από 1/1/2021. Οι Δραμινοί ήδη είναι σε ρυθμούς έναρξης της προετοιμασίας αλλά μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζει η διοίκηση, η οποία προσπαθεί να τηρήσει πλήρως το αυστηρό και με τεράστιο οικονομικό κόστος πρωτόκολλο που προβλέπει:

1. Υποχρεωτικό προληπτικό τεστ COVID πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
2. Καθορισμός υπευθύνου COVID19 σε κάθε ομάδα για άμεση συνεννόηση.
3. Ονομαστική λίστα παικτών – προπονητών – τεχνικού προσωπικού (έως 25 άτομα συνολικά) για τις προπονήσεις.
4. Συγκεκριμένο, μοναδικό χώρο προπόνησης.
5. Συγκεκριμένο ωράριο προπόνησης και μόνο μία προπόνηση την ημέρα.
6. Καθημερινή ενεργητική επιτήρηση για τυχόν συμπτώματα.
7. Εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο με τεστ COVID σε διαπιστευμένα εργαστήρια.
8. Εβδομαδιαία ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον αριθμό των ελέγχων και των τυχόν κρουσμάτων.
9. Εφαρμογή των πρωτοκόλλων των αντίστοιχων αθλημάτων που υπάρχουν στην ενότητα «Αθλητισμός και COVID19» στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι παίκτες στις 2 /1/2021 να βρίσκονται όλοι στην Δράμα ενώ μέχρι τις 4/1/2021 που θα πατήσουν γήπεδο μετά από δέκα εβδομάδες, θα πραγματοποιήσουν ειδικό συγκεκριμένο ατομικό πρόγραμμα.

Ο προπονητής Σάκης Βαλαβάνης με τον Γυμναστή Ηλία Καλαϊτζίδη ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της πολύ ιδιαίτερης προετοιμασίας, ενώ αναμένονται και φιλικοί αγώνες στο τέλος Ιανουαρίου. Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει τέλος Ιανουαρίου η την πρώτη εβδομάδα Φεβρουαρίου χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι επίσημα από την Ο.Χ.Ε..

Το πρώτο παιχνίδι είναι με την Κέρκυρα στην Δράμα χωρίς φιλάθλους και η βαθμολογία με την λήξη το 1ου γύρου της Α΄ φάσης είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *