Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986.

Πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο και το καταστατικό η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του συλλόγου παρουσία 48 μελών από την οποία προέκυψε τό νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αλλαγή σκυτάλης με ανανεωμένο Δ.Σ και νέο Πρόεδρο τον Αυξέντιο Σερταρίδη (ψηφίστηκε από όλα τα μέλη)που δήλωσε για το νέο εγχείρημα που επιχειρεί ο σύλλογος για “ακόμη ψηλότερα”:

Είναι μεγάλη μου τιμή, αλλά και τεράστια ευθύνη να αναλαμβάνω ως πρόεδρος ενός ιστορικού σωματείου, όπως είναι ο Bianco Monte Δράμα ‘1986. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συλλόγου που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και τον απερχόμενο πρόεδρο για τις υπηρεσίες του, όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι οδηγός μας για το μέλλον. Παραλαμβάνουμε την ομάδα, στο πιο ψηλό σκαλί που έχει φτάσει ποτέ έως τώρα και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο, να μπορέσουμε να την διατηρήσουμε σε αυτό το επίπεδο και γιατί όχι, ακόμα ψηλότερα. Σε αυτό το πνεύμα, καλούμε όλους να μας στηρίξουν, από τον απλό, υγιή φίλαθλο του αθλητισμού, μέχρι και τους διοικούντες αυτού του τόπου. Σας θέλουμε όλους κοντά μας σε αυτή την μεγάλη αθλητική οικογένεια. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε και νέες επιτυχίες.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Αυξέντιος Σερταρίδης Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Παγωνίδης Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Γκούμας

Ταμίας

Περικλής Βελλίκης

Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Μεσσίνης

Μέλος

Ευστάθιος Συμεωνίδης

Μέλος

Κωνσταντίνος Τσελίδη

Μέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *