ΠΑΟΚ- Bianco Monte Δράμα 32-20: Δίκαιη ήττα για την Δράμα ’86 – Προβλημάτισε πάλι με την εικόνα της

Με το απόλυτο (2/2) των νικών ξεκίνησε τη φετινή Handball Premier ο ΠΑΟΚ που μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε άνετα με 32-20 της Δράμας στο «Σπίτι του Χάντμπολ».
Με πολυφωνία στην επίθεση και δυνατή άμυνα ο «Δικέφαλος» του Βορρά πήρε διαφορά από το ξεκίνημα (7-2 στο 15’ και 9-3 στο 20’) και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους Δραμινούς.

ΠΑΟΚ- BIANCO ΜΟΝΤΕ ΔΡΑΜΑ 32-20
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 7-2, 9-3, 12-6, 15-9 (ημχ.), 18-9, 21-11, 24-15, 27-17, 30-18, 32-20


ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Νικολαϊδης 3, Γιαβασίδης, Δ. Τριανταφυλλίδης 5, Καβουσανάκης 2, Βελισσαρίου, Δούγιας, Τζωρτζίνης 3, Παπάζογλου 3, Τσαμουρίδης 1, Λαδάκης 6, Ελευθεριάδης 2, Τσαναξίδης 3, Τ. Τριανταφυλλίδης 4, Μοισίλοφ, Μαρίνος.

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Βασιλείου, Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραϊτης 1, Χαϊτίδης 3, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος, Τορνικίδης 1, Τόσκας 6, Τουνγκελίδης, Καλαϊτζίδης, Παπαγεωργίου 5, Ζιβούλοβιτς 2, Παπαδόπουλος 2, Σίνα .


Διαιτητες: Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Κόκκινη: 20:17 Δούγιας (χτύπησε με τη μπάλα το κεφάλι του τερματοφύλακα σε προσπάθεια εκτέλεσης πέναλτι), Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 0/2-2/2

Δηλώσεις

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Είναι από τα ματς που τα ευχαριστιόμαστε. Όλα λειτούργησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ιωνικό, είναι το πρώτο μας εκτός έδρας και καλούμαστε να δείξουμε χαρακτήρα. Πιστεύω έχουμε βρει τη χημεία της, παρά το ότι διαθέτουμε πολλά νέα πρόσωπα. Ο Ιωνικός έχει καλούς παίκτες και χρειάζεται βαθμούς».

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Ήταν μια τραγική εμφάνιση και οι ευθύνες βαραίνουν όλους. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες, κάναμε παιδαριώδη λάθη και ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ διαχειριζόταν εύκολα και άνετα το σκορ. Δεν προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Πρέπει να προβληματιστούμε γιατί κάνουμε κακές εμφανίσεις. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πάνου Γούσιου που έχει ζωντάνια και ενέργεια. Εμείς πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να αλλάξουμε γρήγορα τα πράγματα».
Μανώλης Λαδάκης (περιφερειακός ΠΑΟΚ): «Δεν αφήσαμε περιθώριο στη Δράμα που είναι πολύ καλή ομάδα. Ο ένας βοήθησε τον άλλο και φτάσαμε στη νίκη. Υπάρχει βάθος σε όλες τις θέσεις. Όλοι είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε όπου χρειαστεί για την ομάδα. Το ματς με τον Ιωνικό θα είναι δύσκολο και θα ψάξει να βρει αντίδραση μετά τις δύο ήττες που έχει. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *