Κέρδισε μέσα στην Θεσσαλονίκη την ΧΑΝΘ η Δραμινή ομάδα με 18-34.

Μεγάλη εμφάνιση από Παπάζογλου – Καβάζη.Το επόμενο Σάββατο με τον Ζαφειράκη στην Δράμα η ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της.Με πολύ σοβαρό πρόσωπο οι Δραμινοί ειδικά στο Α’ ημίχρονο κατάφεραν να κερδίσουν τελικά εύκολα την ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη.

Με τον Παπάζογλου να έχει κέφια, τον Καβάζη να σκοράρει να οργανώνει αλλά και να κάνει πολλά φάουλ(συνολικά 10) την άμυνα να έχει πολύ καλή λειτουργία οι Δραμινοί έκαναν τα δύσκολα εύκολα.Ο Παπαγεωργίου για μια ακόμη φορά είχε πολύ καλά στατιστικά (ξεπερνούν το 90% από την αρχή του πρωταθλήματος)και είχε και τον Σίνα με τον Χαιτίδη σε πολύ καλή επιθετικά μέρα .

Το πολύ καλό Α’ ημίχρονο της ομάδας έδωσε την ευκαιρία στο δεύτερο μέρος στον Σάκη Βαλαβάνη να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του. Στον χρόνο που χρησιμοποιήθηκαν πολλοί καλοί ήταν και οι Μπάρμπας Βασιλείου δείχνοντας ότι βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Τουνγκελίδη (διάστρεμμα) που θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του αύριο από τον γιατρό της ομάδας. Οι Δραμινοί βρίσκουν σιγά σιγά τον δρόμο τους βελτιώνουν την ομοιογένειά τους παρόλο που έχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού.

ΧΑΝΘ- BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 18-34

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-5, 3-8, 4-11, 4-13, 7-17 (ηχμ), 9-20, 14-22, 15-28, 16-30, 18-32, 18-34

ΧΑΝΘ (Μαστορογιάννης): Δάιος, Ιωαννίδης 1, Κουκλοτίδης 2, Ανδρεαδάκης 3, Σ. Σαράφης 2, Σκούφας 4, Σ. Σαράφης, Τσιρογιάννης 1, Πάντζιος, Παπαδόπουλος, Αγαθόνικος, Γιαννακίδης, Σαρηγιαννίδης, Φιλόσογλου 1, Παλάσκας 4.

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Βασιλείου, Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραΐτης 2, Χάιτιδης 3, Πολυδωρος 1, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρικογλου 2, Τορνικίδης 2, Τόσκας 2, Τουνγκελίδης 1, Καβαζης 6, Παπαγεωργίου 4, Ζιβούλοβιτς 3, Παπαδόπουλος 2, Σίνα 6.Διαιτητές: Λινάρδος- Τσιάνας, Δίλεπτα: 2-5, Πέναλτι: 2/2-3/4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *