ΒΙΑΝCO MONTE ΔΡΑΜΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 29-31: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Δραμινή ομάδα | Δυναμική παρουσία των δραμινών φιλάθλων

Την ήττα με 29-31 υπέστη πριν από λίγο η Bianco Monte Δράμα ’86 από τον Ολυμπιακό σε ένα κατάμεστο Δ. Κραχτίδης.

Το παιχνίδι είχε από την αρχή καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση κάνοντας το 11-17.

 Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους  η Δράμια έκανε την αντεπίθεση της για να μειώσει σε  13-17 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Σάκη Βαλαβάνη ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 45’ όμως σε  πέντε λεπτά κατάφεραν οι Πειραιώτες και πήραν διαφορά 7 τερμάτων. Στο τελευταίο επτά λεπτό της αναμέτρησης η Bianco Monte Δράμα ’86 ρίσκαρε με αποτέλεσμα να μειώσει το σκορ στα δύο τέρματα, με το γκολ του Σαβουλίτσα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να χαρίσει την νίκη στον Ολυμπιακό.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-4, 5-5, 7-10, 11-13, 13-17 (ημχ), 16-19, 17-21, 21-24, 21-27, 24-28, 29-31

ΒΙΑΝCO MONTE ΔΡΑΜΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 29-31

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραΐτης 6, Χαϊτίδης, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 12, Καλαϊτζίδης, Ντακάρης, Παπαγεωργίου, Ζιβούλοβιτς 2, Παπαδοπόπουλος 6, Κρανιώτης, Σίνα 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρασσαβίδης): Κοτανίδης, Ρούσσος 1, Νιοκάς 5, Καραμπουρνιώτης 3, Παπαβασίλης 3, Κουτουλογένης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος 1, Δομπρής, Βέμπερ 5, Πασσιάς 1, Λιόλιος 2, Σλαβούλιτσα 6, Γκρατζάν 1, Μιχαηλίδης 3, Μπάουερ.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Θεοδοσίου, Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 1/1-3/3

Στην συνέντευξη τύπου οι δύο προπονητές ανέφεραν:

Καρασαββίδης(Προπονητής Ολυμπιακού):

 Έγινε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι σήμερα όπως πάντα με την Δράμα καθώς είναι από την φύση της μια επιθετική ομάδα, με αποτέλεσμα να μας αναγκάζει και εμάς να πιάνουμε καλό ρυθμό.

Είχαμε σημαντική διαφορά και ελέγχαμε το παιχνίδι σε ένα μεγάλο βαθμό, τα παιδιά είναι σε συνεχόμενα παιχνίδια και  υπάρχει και κόπωση στην ομάδα καθώς δίνουμε και ευρωπαϊκά παιχνίδια με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματισμοί, σιγά – σιγά υπάρχουν επιστροφές και θεωρώ ότι θα αρχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε περισσότερο.

Σάκης Βαλαβάνης Προπονητής Bianco Monte Δράμα ‘86

Σίγουρα αν θες να πάρεις παιχνίδια κάτι από ματς σαν αυτό με τον Ολυμπιακό και την Α.Ε.Κ. πρέπει να είσαι καθόλα προετοιμασμένος και όποια ευκαιρία σου δοθεί είτε στο επιθετικό κομμάτι είτε στο αμυντικό να την εκμεταλλευτείς.

Είμαι πολύ περήφανος για τους αθλητές μου, έχουμε μείνει λίγοι λόγω τραυματισμών με το τελευταίο διάστημα περίπου 1,5 μήνα τα παιδιά υπερβάλουν τους εαυτούς του και σήμερα κάνανε άλλη μια κατάθεση ψυχής.

Σίγουρα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στα καίρια σημεία και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο ένα τρίλεπτο τετράλεπτο που ουσιαστικά αυξήθηκε η διαφορά πιστεύω ότι θα είχαμε καλύτερη τύχη στο αποψινό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *