Συνεχίζει και την νέα χρονιά στον Πανδραμαϊκό ο Θανάσης Αϊβάζης

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το δίδυμο Καζεπίδη – Χαλβατζή ο Πανδραμαϊκός έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, μετά την πρόσληψη του Λουκά Αποστολίδη η διοίκηση της ομάδας ανανέωση την συνεργασία της με τον Θανάση Αϊβάζη, ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια διακρίνεται με τα ερυθρόλευκα.

Όπως σας είπαμε και το Σάββατο ο Πανδραμαϊκός έχει κλείσει κάποιους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, περιμένουμε πλέον να μάθουμε την ημερομηνία της πρώτης προπόνησης και την ανακοίνωση των φιλικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Αϊβάζη:

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Αϊβάζη (γεν.23-9-1993).
Ο Αϊβάζης, θα φορέσει για τρίτη χρονιά την φανέλα του Πανδραμαϊκού, έχει αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική και με τις ομάδες του Α.Ο.Καβάλας και του Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ είχε κατακτήσει την άνοδο στην ίδια κατηγορία με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κουφαλίων.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.