Στον Πανδραμαϊκό ο νεαρός Κώστας Μπίλης

Ο Πανδραμαϊκός έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και πριν πριν απο λίγη ώρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Μπίλη. Ο Κώστας αν και μόλις 20 χρονών έχει παραστάσεις απο την κατηγορία τόσο με Δόξα Κ. Καμήλας όσο και με Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανδραμαϊκού :

Ο Πανδραμαϊκος Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μπίλη, που αγωνίστηκε κατά την περσινή περίοδο στην Γ’ Έθνική, με τα χρώματα της Δόξας Κάτω Καμήλας, δανεικός από την ομάδα του Πανσερραϊκού (φωτογραφία).
Ο Κώστας Μπίλης είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 2000 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ μπορεί να ανταποκριθεί και στα καθήκοντα του αμυντικού μέσου.
Το νέο απόκτημα του Πανδραμαϊκού, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ πριν τον Πανσερραϊκό, αγωνιζόταν με την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, στην ομάδα νέων.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *