Στον Πανδραμαϊκό και την νέα χρονιά ο Δημήτρης Κονταξής

Στον Πανδραμαϊκό θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά ο Δημήτρης Κονταξής αφού σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο νεαρός ταλαντούχος ακραίος αμυντικός έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ατρόμητου. Προσοτσάνη, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Ξηροπόταμο. Είναι ένας εξελίξιμος παίκτης που την περσινή χρονιά αν και ήταν πολύ καλή με τον Πανδραμαϊκό, μπορούσε να είχε καλύτερη παρουσία αλλα έκανε την στρατιωτική του θητεία που δυσκόλευε την συμμετοχή του στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανδραμαϊκού

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας, με τον Δραμινό ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΑΞΗ.
Ο Δημήτρης που θα φορέσει την φανέλα του Πανδραμαϊκού για δεύτερη χρονιά, έχει γεννηθεί την 10-3-1996 και έχει αγωνιστεί επίσης στον Γ.Σ.Προσοτσάνης, την U-20 του Ατρόμητου Περιστερίου, την Δόξα Δράμας, τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου και τον Πανσερραϊκό.

Η DS εύχεται μια καλή χρονιά στον Δημήτρη Κονταξή χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανδραμαϊκού!!!

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *