Στέλιος Κάλφας – Πρόεδρος Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας : Ήταν καταφανέστατο οφ σαιντ | Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία

Πρόεδρος του Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας με αποκλειστικές δηλώσεις στην Dramasport  θέλει να εκφράσει την λύπη του για την φάση του οφ σαιντ στο παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό και να ευχαριστήσει  για την φιλοξενία που είχε η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Θα ήθελα να εκφράσω την λείπει μου στην διοίκηση τους παίκτες και τους φιλάθλους του Πανδραμαϊκού για το τέρμα που πετύχαμε στον αναμεταξύ μας παιχνίδι την περασμένη Κυριακή. Όπως φάνηκε και από τα στιγμιότυπα  πρόκειται για καταφανέστατο οφ σαιντ και όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή διαιτησία που σπάνια αντιμετωπίζουμε μια τέτοια διαιτησία σε παιχνίδια εκτός έδρας και μάλλον πρόκειται για ανθρώπινο λάθος. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανδραμϊκού για την φιλοξενία πρόκειται για πολύ αξιόλογους ανθρώπους και χάρηκα πολύ που τους γνώρισα και τους περιμένω στο δεύτερο γύρω για να τους ανταποδώσω την φιλοξενία.

  • Σχόλιο: Να πούμε ότι σπανίζουν τέτοιοι πρόεδροι και πραγματικά τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να βρίσκονται στις ομάδες μας, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον ευ αγωνίζεσθαι και πως πρέπει να είναι η σωστή προσέγγιση στο ποδόσφαιρο. κ. Κάλφα με την επισήμανση σας δείχνεται ποδοσφαιρικό ήθος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *