Πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου για τον Καμπανιακό: Φωτιά στη μάχη της παραμονής με νίκες για Βύρων Καβάλας και Νέστο Χρυσούπολης

Αλλαγή συναισθημάτων για μια ακόμη αγωνιστική στη Γ’ Εθνική κατηγορία στην μάχη του τίτλου.

Αυτή την φορά χαμογέλασε ο Καμπανιακός που κέρδισε 2-0 τον Άρη Αβάτου με δύο γκολ του σέντερ φορ Ιγνατίδη στο 12′ και με πέναλτι στο 74′, ενώ την ίδια ώρα πήρε και ένα μεγάλο “δώρο” από τον συμπολίτη Αγροτικό Αστέρα που κέρδισε στο Εύοσμο την 2η της βαθμολογίας Καβάλα με σκορ 1-0 και γκολ του Τσολάκη στο 57′.

Στους 5 βαθμούς και πάλι η διαφορά των δύο ομάδων με την Καβάλα όμως να ΄έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε και στη 3η θέση της βαθμολογίας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας να κερδίζει 1-0 στην Αλεξανδρούπολη με γκολ του Ξιφιλίνου στο 70′.

Την ίδια ώρα υποχώρησε στην 4η θέση με 39 βαθμούς ο Απόλλων Παραλιμνίου που έχανε στη Ξάνθη από τον Ορφέα από το 6′ λεπτό με γκολ του Κουκουρίγκου, αλλά κατάφερε στις καθυστερήσεις του ματς να ισοφαρίσει με τον Ελέζι.

Σημαντικές νίκες για Βύρων Καβάλας και Νέστο Χρυσούπολης

Στα υπόλοιπα ματς της 24ης εμβόλιμης αγωνιστικής σημαντικές νίκες σημείωσαν Βύρων Καβάλας και Νέστος Χρυσούπολης στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο Βύρων Καβάλας κέρδισε 2-0 τον Πανδραμαϊκό με δύο γκολ του Πτηνόπουλου στο 34′ και στις καθυστερήσεις και έπιασε τον αντίπαλο του στους 30 βαθμούς.

Αγχωτικη΄ αλλά σημαντική νίκη για τον Νέστο Χρυσούπολης με 2-1 απέναντι στον πάντα αξιόμαχο αν και υποβιβασμένο Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ράνου στο 14′, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 55′ με τον Κέλο. Τελικά οι γηπεδούχοι με γκολ του Οκάν στο 80′ πήραν το σημαντικό τρίποντο.

Τέλος στο γήπεδο της Δόξας οι μαυραετοί έμειναν στο 0-0 με τον Θερμαϊκό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 43′ όταν σε πέναλτι που κέρδισε ο Δεινόπαπας, ο Λάλκοβιτς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Δόξας που έπεσε στη σωστή γωνία και απομάκρυνε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στο β’ μέρος, είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Παύλο Χατζηδημητρίου, δεν μπόρεσε όμως να βρει το γκολ και έτσι μείναμε στο τελικό 0-0.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Πανθρακικός.

Να δούμε αναλυτικά αποτελέσματα και σκόρερ από τα παιχνίδια:

1ος όμιλος (24η αγωνιστική)

Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 (6′ Κουκουρίγκος / 90+6′ Ελέζι)

Νέστος Χρυσούπολης – Μ.Αλεξ.Ορφανίου 2-1 (14′ Ράνος πεν, 80′ Οκάν / 55′ Κέλο)

Βύρων Καβάλας – Πανδραμαϊκός 2-0 (34′-90+5′ Πτηνόπουλος)

Αλεξανδρούπολη – Ποσειδών Μηχανιώνας 0-1 (70′ Ξιφιλίνος)

Δόξα Δράμας – Θερμαϊκός Θέρμης 0-0

Αγροτικός Αστέρας – Καβάλα 1-0 (57′ Τσολάκης)

Καμπανιακός – Άρης Αβάτου 2-0 (12′-74′ πεν Ιγνατίδης)

Ρεπό: Πανθρακικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *