ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2: Σπουδαίο διπλό και κορυφή

Όπως και στην πρεμιέρα, ο Πανδραμαϊκός πέτυχε απο ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ολοκλήρωσε την δυάδα εκτός έδρας αγώνων αλώβητος. Το αποτέλεσμα αυτό, έφερε τους ”βυσσινί” στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μηδέν παθητικό, ενω το Παραλίμνιο με τη δεύτερη σερί ήττα παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε όπως και στο Ορφάνι δυνατά, πιέζοντας απο τα πρώτα λεπτά για ένα γκόλ, το οποίο βρήκε με τον Γιώργο Παυλίδη στη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, έπειτα απο τραγικό λάθος της άμυνας του Παραλιμνίου.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Πανδραμαϊκό να διατηρεί σχετικά εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αισθητά και προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, αυτη τη φορά απο τον Αχαλινόπουλο με σούτ απο το ύψος του πέναλτι, και με την μπάλα να βρίσκει πρώτα τη βάση της δοκού, και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η σύνθεση του Πανδραμαϊκού (Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς (75′ Ζηλιαχώβαλης), Κονταξής, Αϊβάζης, Καζαντζίδης, Τουμανίδης, Αχαλινόπουλος, Πινδώνης, Παυλίδης Γ. (63′ Μπαμπαλής) (85′ Παυλίδης Π.), Γιαννόπουλος (75′ Σωτηράκης), Μπερούκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *