Πανσερραϊκός Κ15 – Δόξα Δράμας Κ15 0-1: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους Μαυραετούς

Μία ακόμη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα Κ15 της Δόξας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στο δεύτερο όμιλο κέρδισε τον Πανσερραϊκό μέσα στις Σέρρες με 1-0.
Αμφίρροπο και χωρίς φάσεις το πρώτο ημίχρονο, όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου οι παίκτες του Βασίλη Μιχαηλίδη μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο σκορ στο 47 με ατομική προσπάθεια και πλασέ σουτ του Μαλλόση. Η σωστή διαχείριση του παιχνιδιού στον εναπομείναντα χρόνο χάρισε τη νίκη και το τρίποντο.


Οι συνθέσεις:


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιώγας, Γκουντενούδης (75’ Σαρακατσάνης), Σιώπης (66’ Κίρδας), Καμήλαλης, Κουκούτσης, Κωνσταντινίδης, Πέτσας (50’ Ιακάρης), Μπαντής, Σαββίδης, Φούρλιος (75’ Γιαννούλης) , Βασιλάκος.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μιχαηλίδης): Γεωργακούδης, Ποδαράς (41’Γεωργιάδης Ν.), Στοϊμενίδης, Αλκίδης, Τόλιος, Μποϊτσιος, Γεωργιάδης Μ. (75’ Ράλλης), Συλλογίδης (75’ Σύρτας), Ζεδαμάνης (55’ Ιωαννίδης), Μαλλόσι, Ιορδανίδης.
Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μιχαηλίδης δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τη βελτίωση της ομάδας. Με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια συνεχίζουμε το έργο μας όπου όπως ορίζει ο στόχος μας αυτό που θέλουμε είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Εκτός των άλλων σήμερα κρατάμε την καλή διαχείριση του παιχνιδιού μετά το γκολ και συνολικά την καλή αμυντική συμπεριφορά. Απέναντι μας είχαμε έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο και πιστεύω ότι οι παίκτες μας αξίζουν ένα μπράβο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας». .
Ευχαριστήριο προς τον Πανσερραϊκό
Πιστεύοντας ότι έτσι δομούνται οι καλές σχέσεις και οι συνεργασίες ανάμεσα στους συλλόγους, η διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ευχαριστεί τους διοικούντες του Πανσερραϊκού για την άψογη φιλοξενία της αποστολής μας στο σημερινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα Κ15 της σούπερ λίγκα.
Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *