Πανδραμαϊκός – Καμπανιακός 0-2: Μακριά από τον καλό της εαυτό η δραμινή ομάδα έχασε δίκαια

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Πανδραμαϊκός έχασε καθαρά και δίκαια από τον πιο έτοιμο για το ντέρμπι κορυφής Καμπανιακό με σκορ 2-0 στο δημοτικό στάδιο «Αλέκος Φρούσιος».

Μια ήττα που σίγουρα «πονάει», μια ήττα και μια μέτρια έως κακή εμφάνιση που σίγουρα προβληματίζει τις τάξεις της δραμινής ομάδας, σε καμία περίπτωση όμως δεν κρίθηκε το πρωτάθλημα από ένα παιχνίδι.

Ο φετινός Πανδραμαϊκός έχει ποιότητα, έχει ρόστερ ικανό να τον οδηγήσει στην κορυφή και η καλή του παρουσία τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν μπορεί να ξεχαστεί από ένα άσχημο παιχνίδι.

Προβληματισμός στον Πανδραμαϊκό και για την διαιτησία

Σίγουρα μέτριος ο Πανδραμαϊκός, σίγουρα έχασε δίκαια, πάλι όμως είχαμε θέματα με την διαιτησία.

Την προηγούμενη αγωνιστική στη Θέρμη ακυρώθηκαν δύο γκολ και σήμερα μπορεί να μην έγινε κάποιο σημαντικό λάθος από την διαιτητική τριάδα, η αίσθηση όμως μέσα στο γήπεδο πάντα σύμφωνα με την γνώμη που μας εξέφρασαν οι παράγοντες του Πανδραμαϊκού ήταν ότι ο Πανδραμαϊκός δεν πήρε τίποτα από τα λεγόμενα «σπόρια» ενός αγώνα, κάτι που για πρώτη φορά ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Στοϊλας στο τέλος του ματς στις δηλώσεις του, ότι αισθάνεται πως η ομάδα έχει γίνει στόχος με όλα όσα έγιναν την περίοδο του καλοκαιριού.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος όπως είπαμε ο Καμπανιακός κέρδισε δίκαια γιατί από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Το γεγονός ότι ο Μαχαίρας έπαιξε τραυματίας και άντεξε μόνο ένα ημίχρονο, το ίδιο τραυματίας έπαιζε και ο Γιαννόπουλος, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν το κέντρο και να έχουν 4 με 5 καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος να προηγηθούν με τον Πανδραμαϊκό να μην έχει τελική.

Στο β’ μέρος ο Πανδραμαϊκός φάνηκε να ισορροπεί, στο 61’ όμως δέχθηκε το 0-1 και από εκεί και πέρα παρά τις αλλαγές που έγιναν από τον πάγκο ουσιαστικά δεν έβγαλε ευκαιρία στην αντίπαλη εστία για να έρθει και η χαριστική βολή στο 84’ με το τελικό 0-2.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 61’ ωραία σέντρα από δεξιά του Παύλου Καθάριου και ο Νίκος Καθάριος με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι θα νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανδραμαϊκού και θα κάνει το 0-1. Σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον Αχαλινόπουλο.

Στο 84’ πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Ιγνατίδη σουτ στην απέναντι γωνία από πλάγια δοκάρι και γκολ το 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αναστασόπουλος με βοηθούς Γούτα – Τσιρωνά όλοι του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Πέτρος Στοϊλας):

Σοϊλεμετζόγλου, Μεντής, Ιγνατίου(79’ Τάντιτς), Βασίλιεβτς, Μαχαίρας(46’ Άντριτς), Μπάμπουρας(74’ Αναστασιάδης), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας, Κουκόλης(86’ λ. τ. Πινδώνης), Παυλίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Ηλίας Σαπάνης):

Γιακουμής, Καθάριος Παύλος, Βοσκόπουλος, Ταϊρης, Ιγνατίδης(88’ Ξανθόπουλος), Καράμπελας, Προσκυνητόπουλος, Καθάριος Νίκος(79’ Ρακαβίνας), Κεχαγιάς, Μανιός, Μπουτζίκος.

Δ .Α.    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *