Ορφέας Ελευθερούπολης – Δόξα Δράμας 0-3: Φιλική τριάρα υπο καταρρακτώδη βροχή και διακοπή

Πενήντα τέσσερα λεπτά είχε διάρκεια το τρίτο φιλικό της ομάδας, στο δημοτικό στάδιο της Ελευθερούπολης με αντιπαλο τον τοπικό Ορφέα.
Η απίστευτη σε ένταση βροχή ήταν η αιτία που ο διαιτητής του αγώνα έδειξε στους παίκτες των δύο ομάδων το δρόμο προς τα αποδυτήρια εννέα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημίχρονου.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε υπό καιρικές συνθήκες αγγλικού ποδοσφαίρου αφού με την έναρξη ξεκίνησε η πολύ δυνατή βροχή. Η ανοχή όλων και η διάθεση για ποδόσφαιρο έδωσαν τα περιθώρια στους συντελεστές του παιχνιδιού να αγωνιστούν για τα πρώτα είκοσι λεπτά κάτω από συνεχόμενη και πολύ δυνατή βροχόπτωση.


Στο διάστημα αυτό οι παίκτες της Δόξας μπήκαν πολύ δυνατά και κυριάρχησαν. Στο 7’ λεπτό .ο Χατζηκυριάκου «τσιμπάει» την μπάλα και βγαίνει στην αντεπίθεση. Απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που κάνει έξοδο θα σημαδέψει χαμηλά στο αριστερό δοκάρι και θα χάσει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Κάτι που έκανε στο ακριβώς επόμενο λεπτό, στο 8’, ο Τζελίδης ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Ορφέα και το πέναλτι που κέρδισε εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-1.


Δέκα λεπτά μετά, στο 18’ και ενώ συνέχιζε η έντονη βροχόπτωση η ομάδα μας βγαίνει για άλλη μια φορά στην αντεπίθεση με τον Βάντερσον από δεξιά που βγάζει σέντρα στον επερχόμενο από αριστερά Χατζηκυριάκου ο οποίος αυτή τη φορά είναι εύστοχος απέναντι στον τερματοφύλακα Χατζηνικολή και διπλασιάζει τα τέρματα μας κάνοντας το 0-2.


Μετά το 20΄σταμάτησε η βροχή, ωστόσο η ομάδα μας παράμεινε στο ίδιο επιθετικό τέμπο και στο 32’ σε μια απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά έξω από την περιοχή του Ορφέα ο Βάντερσον εκτελεί εντυπωσιακά και στέλνει τη μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων.


΄Ηδη με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα άλλα δύο φιλικά το αρχικό σχήμα που παρέταξε ο προπονητής μας Κυριάκος Κετσιεμενίδης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκανε και άλλες χωρίς όμως να του δοθούν τα χρονικά περιθώρια για περισσότερα συμπεράσματα.

Οι συνθέσεις:


ΟΡΦΕΑΣ (Κατρακυλάκης): Χατζηνικολής, Ράνος, Χρυσανίδης, Βερβερίδης, Κεχαγιάς, Νικολαΐδης, Λούης, Παπουτσής, Βακιρτζής, Τσαπέγια, Κύγαης.
Μετά το 46’ αγωνίστηκαν και οι Γιαλαμής ΠροβατίδηςΠαπαδόπουλος, Κυριάκου και Καϊλης.
ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης):Καράδαης, Μπλιός, Φραγκούλης, Παπαϊωάννου (46’ Κορέας), Τζελίδης, Οικονομίδης (46’ Ρούτσης), Περσίδης, Βάντερσον, Κατσαμάγκας, Χατζηκυριάκου.

Απο το γραφείο τύπου της Δόξας Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *