ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-4

‘’ΕΣΠΑΣΑΝ’’ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ ΒΥΣΣΙΝΙ

Ο Πανδραμαϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη στο Αγίασμα απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης με σκορ 1-4.

Παρά την κακή προϊστορία στην έδρα του Νέστου, το συγκρότημα του Πέτρου Στοϊλα κατάφερε με εξαιρετική εμφάνιση να πάρει μια μεγάλη σε εύρος νίκη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς όλες τις ομάδες του ομίλου.

Το τελικό σκορ δεν αφήνει πολλά περιθώρια συζήτησης καθώς με εξαίρεση τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο Πανδραμαϊκός επέβαλε το ρυθμό του και με τον πρώτο περσινό του σκόρερ Γιώργο Παυλίδη πήρε το προβάδισμα δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Πανδραμαϊκό, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του με τον Κουκόλη στο 49’ και εν συνεχεία το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Παυλίδη στο 60’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των βυσσινί. Ο Νέστος πάλεψε και κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Νύκταρη στο 74’, όμως ο Δημήτρης Μαχαίρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην εκπνοή έγραψε το τελικό 1-4, με το τελικό σκορ να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Η σύνθεση του Πανδραμαϊκού: Σοϊλεμεζόγλου, Μεντής, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Vasiljevic, Μαχαίρας, Tadic (46’ Τάσιος, 88’ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος (85’ Αναστασιάδης), Παυλίδης (90’ Ιγνατίου), Γιαννόπουλος, Μπερούκας (46’ Μπάμπουρας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *