Μ.Α. Ορφανίου – Πανδραμαϊκός 0-2: Μεγάλο διπλό για τον Πανδραμαϊκό με καλή εμφάνιση

Ο Πανδραμαικός ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην φετινή σεζόν, επικρατώντας του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου με 0-2 για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο παιχνίδι μπήκε δυνατά ο Μέγας και πίεσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον Πανδραμαϊκό, χάνοντας και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Στην συνέχεια οι δραμινοί ισορρόπησαν και πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο.

Ο Πανδραμαικός άνοιξε το σκορ με τον Πινδώνη στο 37′ λεπτό και έκανε το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και με γκολ του Τζελίδη στο 48′ λεπτό, έκαναν το 0-2 στο ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Μέγας προσπάθησε και πίεσε τον Πανδραμαϊκό για να πετύχει ένα τέρμα ώστε να ξανα μπει στο παιχνίδι. Τέλος, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την ακύρωση ενός τέρματος που ακυρώθηκε ως φάουλ στον Κιουμνουρτζή.

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου(Μαγκαφίνης): Τοπαλίδης, Τουρουσανίδης(52΄Γιάννα Σίλντ), Αναστασιάδης(71’ Πέτκος), Τραχανάς, Παύλιδης, Δαγκούλης, Τοπάλι, Πιπερτζής, Σαλπιγκίδης, Τσολακίδης, Γιάννα(82’ Παπαδόπουλος

Πανδραμαικός (Kαζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Τουμανίδης, Καζαντζίδης, Πινδώνης, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας, Τζελίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *