Μ.Α. Ορφανίου: «Εσκεμμένη αλητεία»

Ανακοίνωση οργής δημοσίευσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, που κάνει αναφορά στην “επίθεση” που δέχεται η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φίλοι της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο, με αφορμή των όλων όσων συμβαίνουν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην μετά κορονοϊού εποχή δεν πρέπει και δεν μας επιτρέπεται πλέον σαν σωματείο Μ.Α Ορφανίου να σιωπούμε.

Συγκεκριμένα το σωματείο μας είναι πλέον ξεκάθαρο πως δέχεται “επίθεση” από άσχετα ανθρωποειδή που παριστάνουν τους διαιτητές.

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν έχει να κάνει με “ανθρώπινα λάθη” αλλά με εσκεμμένη αλητεία .

Στην πρώτη φορά στα χρονικά που επίσημα αναφερόμαστε μέσω της σελίδας μας στο κομμάτι της διαιτησίας θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε συγκεκριμένα για την διαιτησία των εξής αγώνων :

Στις 11-4-21 εντός έδρας με την ΑΕ Ευόσμου όπου δίδεται πέναλτι φάντασμα υπέρ του Ευόσμου και η ομάδα μας υποχρεώνεται σε ισοπαλία. Καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος.

Στις 18-4-21 εκτός έδρας με ΑΕ Διδυμότειχου όπου στο μηδέν μηδέν δεν δίδεται υπέρ της ομάδας μας πέναλντι σε ανατροπή του επιθετικού μας , ορισμό του κανόνα της παράβασης πέναλτι και η ομάδα μας δεν ανοίγει το σκορ. Καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος .

Στις 12-5-21 εκτός έδρας με την ομάδα ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας όπου ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι στη κατά φαντασίαν πέναλτι , μιας και ο παίχτης της ομάδας μας δεν ακουμπάει καν τον αντίπαλο ο οποίος “βουτάει” καθαρά,
με τον διαιτητή να σφυρίζει άνετα εφαρμόζοντας το σχέδιο που είχε στο μυαλό του.

Η αποκορύφωση την Κυριακή που μας πέρασε με τον διαιτητή κύριο να τον κάνει ο Θεός Κωστούλα Αριστοτέλη να μην καταλογίζει γκολ υπέρ του Μέγα Αλεξάνδρου και ενώ είχε περάσει η μπάλα σχεδόν ένα μέτρο την γραμμή του τέρματος της ομάδας Ελπίς Σαπών. Μάλιστα ο κύριος Τερζόπουλος Παναγιώτης (λέμε τώρα κύριος) ειρωνεύεται εσκεμμένα στην λήξη του αγώνα λέγοντας πως θα ήθελε να τιμωρηθεί από τους αρμόδιους αν έκανε λάθος .

Με την σιγουριά προφανώς πως κανείς δεν θα τον αγγίξει.

Με αυτά κι αυτά , οι παραπάνω που ορίστηκαν διαιτητές στην ουσία παίζουν με τις τύχες των ομάδων και τον κόπο των παραγόντων που εν μέσω πανδημίας αγωνίζονται να κρατήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη ΖΩΗ.

Η ιστορία και οι πορείες του Μ.Α Ορφανίου δεν σταματούν εδώ , όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν.»

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *