Καμπανιακός – Πανδραμαϊκός 4-3: πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Πανδραμαϊκός (Βίντεο)

Ένα απολαυστικό παιχνίδι διεξήχθη εχθές στην Χαλάστρα ανάμεσα στον Καμπανιακό και τον Πανδραμαϊκό με σκορ 4-3, με την Δραμινή ομάδα να επιστρέφει στο παιχνίδι απο το 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο. Έβγαλε αντίδραση ο Πανδραμαϊκός και με τον Παυλίδη στο 25′ για να έρθει ο Ιγνατιάδης στο 28′ να κάνει το 3-1. Στο 41′ ο Χατζηκυριάκου έκανε το 3-2 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η κάθε ομάδα βρήκε από ένα τέρμα για το τελικό 4-3, να τονίσουμε ότι στον πάγκο του Πανδραμαϊκού καθόταν ο Λουκάς Αποστολίδης και ο Στάθης Κασάμπάλης που είναι οι άμεσοι συνεργάτες του Πέτρου Στοϊλα ο οποίος και απουσίαζε λόγω υγείας.

Σκόρερ: Σαρβανίδης (13′), Προσκυνητόπουλος (18′, 47′) Ιγνατίδης (38′) – Παυλίδης (25′, 88′ πεν.), Χατζηκυριάκου (41′)

Συνθέσεις:

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Γιαννόπουλος (75′ Βοσκόπουλος), Σαρβανίδης, Παπακωνσταντίνου (56′ Καθάριος Ν.), Καράμπελας (75′ Μαγκούτης), Χατζηβασιλειάδης, Ιγνατίδης (65′ Ξανθόπουλος), Προσκυνητόπουλος.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μαντζάρης, Μεντής, Ντόσης, Μπάμπουρας, Χατζηκυριάκου, Πινδώνης, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Ιγνατίου, Κουκόλης, Παυλίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *