Θερμαϊκός – Δόξα Δράμας 0-2: Μεγάλο διπλό και 4η σερί νίκη για τους μαυραετούς

Πολύ σημαντική νίκη την 4η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο πρώτο όμιλο πέτυχε η Δόξα Δράμας κερδίζοντας στη δύσκολη έδρα του Θερμαϊκού με σκορ 2-0.

Σωστή διαχείριση του ματς για τη Δόξα με καλή αμυντική οργάνωση και χτυπώντας στην αντεπίθεση βρήκε δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτό του ματς και πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς που την ανέβασαν στους 16 πόντους και την 4η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με την Δόξα να έχει να επιδείξει δύο καλά σουτ του Μπλιού και του Πιτσόλη και τους γηπεδούχους να έχουν την πιο μεγάλη φάση του ματς σε πέναλτι που κέρδισαν στο 24’ το εκτέλεσε ο Παπάζογλου αλλά ο Μπεζυρτζής απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν, η Δόξα όμως είχε καλό αμυντικό πλάνο και με ένα καταπληκτικό σουτ του Δημήτρη Κυριακίδη στο 75’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Ο νεαρός Μπεζυρτζής που απέκρουσε το πέναλτι στο πρώτο μέρος κράτησε την ομάδα στις καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων με Αθανασιάδη και Δεινόπαπα, για να έρθει αρχικά μια ευκαιρία με τον Χατζηδημητρίου στο 86’ και με κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 90’ να φτάσει η Δόξα στη μεγάλη νίκη με σκορ 2-0.

Διαιτητής του αγώνα: Τσιλίκας του συνδέσμου Καβάλας με βοηθούς Βακουφτσή του συνδέσμου Ξάνθης και Δεδονάκη της Καβάλας.

Θερμαϊκός(Κώστας Καζάνας): Σαββίδης, Σαλιάρης, Παπαστεριανός(74’ Στοϊνοβιτς), Κυριακίδης, Κουρέλας, Αναστασιάδης, Τσιότσιος(46’ Παπαδόπουλος), Βαβλιάκης(17’ λ.τ. Δεινόπαπας), Αθανασιάδης, Αμαραντίδης(46’ Αηδονίδης), Παπάζογλου(68’ Πουρνάρας).

Δόξα Δράμας(Γιάννης Αποστολίδης): ): Μπεζυρτζής, Θεοδοσιάδης(79’ Στάικος), Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Περσίδης(79’ Βάντερσον), Ραύτσης, Πίτσόλης, Κυριακίδης Σάββας(66’ Ιορδανίδης Άρης), Μπλιός, Κόντος(66’ Κυριακίδης Δημήτρης), Ιορδανίδης Χρήστος(74’ Χατζηδημητρίου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *