Δόξα – Πανδραμαϊκός 0-0: Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και δίκαιη μοιρασιά βαθμών

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου μεταξύ της Δόξας Δράμας και του Πανδραμαϊκού.

Μια ισοπαλία που με το φινάλε του πρώτου γύρου φέρνει τις δύο ομάδες χέρι – χέρι στους 23 βαθμούς σχετικά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και μάλλον ικανοποιημένους και τους δύο από το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, μέτριο ποιοτικά, με ελάχιστες κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, την Δόξα να έχει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, τον Πανδραμαϊκό όμως πολύ πιο έμπειρο σαν ομάδα να είναι πολύ καλός ανασταλτικά και σχετικά εύκολα να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Φάσεις αγώνα

Στο 8’ εκτελεί κόρνερ ο Αχαλινόπουλος και ο Παυλίδης σκοράρει με κεφαλιά, το γκολ όμως το ακυρώνει ο διαιτητής ως επιθετικό φάουλ του φορ του Πανδραμαϊκού.

Στο 10’ κόρνερ του Αχαλινόπουλου ωραία κίνηση του Παυλίδη στο πρώτο δοκάρι και σουτ στην κίνηση διώχνει σωτήρια με το σώμα ο Μπεζυρτζής.

Στο 17’ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Πανδραμαϊκού από πλάγια κάνει δυνατό σουτ ο Κόντος εντυπωσιακά διώχνει ο Μάντζαρης.

Στο 31’ εκτελεί φάουλ ο Αχαλινόπουλος κεφαλιά από κοντά του Παυλίδη μπλοκάρει ο Μπεζυρτζής.

Στο 54’ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Χατζηδημητρίου δεν τελειώνει καλά την φάση ο Σαμπανίδης το σουτ άουτ.

Στο 65’ καλή προσπάθεια και σουτ του Φραγκούλη σωτήρια διώχνει ο Μάντζαρης.

Στο 73’ πτώση του Κόντου μέσα στην περιοχή παίζεται λέει ο διαιτητής.

Στο 83’ καλή επίθεση για την Δόξα τελικός αποδέκτης ο Μπλιός το σουτ άουτ.

Στο 92’ κατέβασμα του Δημήτρη Κυριακίδη και σουτ ψηλά άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Τσοπουλίδης του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς Παπαδόπουλο – Μυσιρλή του συνδέσμου Σερρών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Φραγκούλης, Ρούτσης(69’ Πιτσόλης), Χατζηδημητρίου(75΄Κυριακίδης Δημήτρης), Σαμπανίδης(88’ Ιορδανίδης Χρήστος), Αγιώτης, Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης, Κόντος(88’ Ανθουλάκης), Ιωσηφίδης(88’ Ιορδανίδης Άρης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Πέτρος Στοϊλας): Μάντζαρης, Μεντής, Ιγνατίου, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας(75’ Ρεβυθόπουλος), Χατζηκυριάκου(88’ Μπαμπαλής), Πινδώνης, Αχαλινόπουλος, Κουκόλης, Μπάμπουρας, Παυλίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *