Θερμαϊκός Θέρμης – Δόξα Δράμας 0-0: Ανώτερη στην Θέρμη η Δόξα κόλλησε στο μηδέν

Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Δόξα Δράμας για να αντιμετωπίσει τον Θερμαϊκό Θέρμης, μια ομάδα που και αυτή με την σειρά της δίνει τον δικό της αγώνα για την σωτηρία.

Οι Μαυραετοί ήταν ανώτεροι από την αρχή της αναμέτρησης έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Η ομάδα του κ. Φιλίππου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 15’ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Οικονομίδη ο Τζιανουλίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το 0-0 να παραμένει.

Οι μαυραετοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή στο παιχνίδι και λίγο πριν βγει το ημίχρονο χάσανε μεγάλη ευκαιρία όταν από σέντρα του Οικονομίδη η μπάλα έφτασε στον Θεοδωσιάδη ο οποίος σούταρε με τον τερματοφύλακα του Θερμαϊκού τον Παναγιωτίδη να αποκρούει σε υπερένταση, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους Μαυραετούς να έχουν την φλύαρη υπεροχή χωρίς να μπορέσουν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση με τους παίκτες του Θερμαϊκού να κλείνουν καλά τους χώρους στα μετόπισθεν με την εικόνα το παιχνιδιού να μην αλλάζει και το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: (Μπούρκας – Δούμας): Παναγιωτίδης, Τρόκας, Ράζα, Μουτζούρης, Σιούτας, Αναστασιάδης (80′ Κορέας), Αλωπούδης (46’Πασιαρδής), Κυριακίδης, Μπαλικτσής (46′ Αγγελίδης), Διαμαντίδης (62′ Πουρννάρας), Θεοδωρίδης (84′ Κράββαρης) .

ΔΟΞΑ (Φλίππου): Κολιοφούκας, Παπαϊωάννου, Γιαννούσης, Θεοδοσιάδης, Τάσιος, Τζανουυλίνος, Στάικος (73′ Μπαρέττας), Οικονομίδης,  Κυριακίδης Σαβ, Κυριακίδης Δημ.(58′ Ρούτσης), Κατσαμάγκας  (58′ Μουδούρογλου).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητριάδης / Κούρας – Χρυσαϊδης (Χαλκιδικής)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *