Δόξα Δράμας – Άρης Θ. 1-4 στο πρωτάθλημα Σούπερ λίγκ Κ15

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ15 της Δόξας Δράμας που φιλοξένησε σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο της Δόξας την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 1-4.

Η τελική έκταση του σκορ αδικεί την προσπάθεια της δραμινής ομάδας που κυρίως στο β’ μέρος έπαιξε πολύ καλά, κατάφερε να μειώσει σε 1-2, αλλά το γεγονός ότι δέχθηκε μόλις δύο λεπτά μετά το τρίτο τέρμα από τον Άρη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα εξελίσσεται, προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και το αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει και την μεγαλύτερη σημασία.

Φάσεις αγώνα

Στο 4’ ο τερματοφύλακας Νάννος στην έξοδο του ανατρέπει τον Σίτσα. Πέναλτι που εκτελεί ο Γεωργιάδης εντυπωσιακά πέφτει στη γωνία του και απομακρύνει την μπάλα ο Νάννος.

Στο 29’ ωραία σέντρα του Σίτσα κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Γκίρλου και το 0-1 για τον Άρη Θ.

Στο 37’ σε λάθος διώξιμο στην άμυνα ο προωθημένος Γεωργιάδης από κοντά θα κάνει το 0-2.

Στο 40’ στην κόντρα η Δόξα σουτ του Μαλόσι σωτήρια πέφτει και διώχνει ο Κρυκίδης στην επαναφορά σουτ του Μιχάλη Γεωργιάδη άουτ.

Στο 47’ ωραία μπαλιά του Ζεδαμάνη ιδανικό τελείωμα από τον Μαλόσι και το 1-2.

Στο 49’ κόρνερ εκτελεί ο Σουγιόλτσης κεφαλιά από κοντά του Γεωργιάδη και το 1-3.

Στο 72’ από κόντρα η μπάλα βρίσκει στον Παπαγεωργίου και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Δημητριάδου Γεωργία και Αντωνίου Παρασκευά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Βασίλης Μιχαηλίδης): Νάννος, Κοντογιάννης, Γεωργιάδης Μιχάλης, Στοϊμενίδης, Τόλιος, Μπόιτσιος, Χαλβατζής(51’ Βογιατζής), Γεωργιάδης Νίκος(64’ Σύρτας), Μαλόσι, Ζεδαμάνης(51’ Ιωαννίδης), Ιορδανίδης(64’ Ποδαράς).

Άρης Θ.(Σπύρος Ακρίβος): Κρυκίδης, Λαϊνάς(76’ Βράπι), Τοτράκου, Γεωργιάδης, Καπακτσόγλου, Χατζηβασιλείου, Σουγιολτσής(67’ Παλούκης), Μαυρόπουλος(76’ Δούπατσης), Παπαγεωργίου, Γκίρλος, Σίτσας(53’ Τύπου).

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *