Αποχωρεί από τον Εργοτέλη ο Τσιακίρης!

Έπειτα από δύο σεζόν στον πάγκο του Εργοτέλη, ο Δραμινός Χρήστος Τσιακίρης αποχωρεί από τους Κρητικούς με πολλές εμπειρίες.

Ο άλλοτε γυμναστής της Δόξα Δράμας αλλά και προπονητής των ομάδων της ΑΕ Αμπελοκήπων και Δόξα Πετρούσας, ο οποίος διαθέτει και το ρεκόρ του νεότερου (σε ηλικία) προπονητή που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Δράμας, αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Έκλεισε ένας κύκλος 2 υπέροχων χρόνων! Μνημονεύοντας όλες τις στιγμές απλά χαμογελώ! Συνειδητοποιώ εν τέλει πως αυτές είναι πολυάριθμες… Αποτυπωμένες σαν ένα «κλικ» μέσα στο μυαλό μου, σαν να κλείνει ένας διακόπτης… Κάπως έτσι έφτασε και το τέλος. Αποχωρώ ικανοποιημένος, γεμάτος και βελτιωμένος! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, όλους όσους εργάστηκαν με στόχο τη βελτίωση της ομάδας! Αποχωρώ περήφανος που υπήρξα μέλος του Ergotelis FC / ΠΑE Εργοτέλης ! Πλέον σηματοδοτείται η αρχή για κάτι νέο…»

Ευχόμαστε στον Χρήστο ό,τι καλύτερο και πάντα επιτυχίες!

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *